• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

zzp trainer Bart van den Belt wint FOTY Awards 2014

Zzp-trainer Bart van den Belt (29) uit Utrecht heeft met zijn bedrijf Zakelijk Succes de FOTY Awards 2014 gewonnen en is daarmee Freelancer of the Year 2014 van Nederland. “Een waardige winnaar bij deze zzp-competitie die tot het eind ontzettend spannend was,” aldus organisator en initiatiefnemer Jeroen Sakkers.

Zzp-trainer Bart van den Belt (29) uit Utrecht heeft met zijn bedrijf Zakelijk Succes de FOTY Awards 2014 gewonnen en is daarmee Freelancer of the Year 2014 van Nederland. “Een waardige winnaar bij deze zzp-competitie die tot het eind ontzettend spannend was,” aldus organisator en initiatiefnemer Jeroen Sakkers. De bijna 5.000 deelnemende zzp’ers en freelancers verzamelden in totaal meer dan 200.000 stemmen bij de FOTY Awards.

Winnaar Bart van den Belt verzamelde meer dan 1.500 stemmen, ontving 177 beoordelingen van zijn opdrachtgevers met een gemiddeld cijfer van 8,6 en kwam bij het juryberaad – onder leiding van juryvoorzitter Hans Biesheuvel (ONL) – als beste uit de bus. Aan de FOTY Awards deden in totaal bijna 5.000 zzp’ers en freelancers mee: zij konden genomineerd worden door opdrachtgevers of collega-ondernemers. Deze deelnemers hebben in totaal meer dan 200.000 stemmen verzameld die 185.000 keer gedeeld zijn via de sociale netwerken Facebook, LinkedIn, Twitter en Google Plus. De jury van de FOTY Awards 2014 bestaat uit ING, ManagementBoek, Michael Page, ONL, PostNL, Victor Mundi en Ziggo.

Zorgbedrijf uitgeroepen tot beste opdrachtgever
Het thuiszorgbedrijf Evita Zorg uit Den Haag is daarnaast door meer dan 8.700 zzp’ers verkozen tot de beste opdrachtgever van Nederland. De Opdrachtgever van het Jaar-verkiezing is een jaarlijks terugkerend onderdeel van de FOTY Awards, waarbij meer dan 300 opdrachtgevers werden getoetst op diverse criteria van goed opdrachtgeverschap: van communicatie en betalingstermijn tot opleidingen.

Meer dan 300 opdrachtgevers zijn voor de verkiezing getoetst op hun werkwijze met betrekking tot externen: zzp’ers, freelancers en interim professionals. Onder hen organisaties als Gemeente Amsterdam, KLM, NS en Provincie Noord-Holland. De categoriewinnaars zijn Domijn (Bouw en installatie), Schouten & Nelissen (Consulting), Stedin Netbeheer en Meetbedrijf (Energie), AEGON (Financieel), PostNL Interim (Logistiek), Eyeworks (Media), Gemeente Amersfoort (Overheid) en Evita Zorg (Zorg).

De FOTY Awards 2015 zullen eind 2014 aanvangen. Tot die tijd is de voorinschrijving voor zzp’ers, freelancers en opdrachtgevers geopend via de website: www.freelanceroftheyear.nl.

Wil je meer over Bart van den Belt weten, kijk dan op www.zakelijksucces.nl

Blogs

ZZP Agenda