gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

ZZP'ers vieren feest op 11 april tijdens de ZZParty

27 december 2013

Ondernemen is een feestje, maar als ondernemer profiteer je niet meer van leuke personeelsfeestjes. Martijn Pennekamp (ikwordzzper) en Josje Damsma (Jocadeau) vinden dat zzp'ers een feestje verdienen en organiseren daarom 11 april de eerste ZZParty vanaf het Westergasterrein in Amsterdam.

Ondernemen is een feestje, maar als ondernemer profiteer je niet meer van leuke personeelsfeestjes. Martijn Pennekamp (ikwordzzper) en Josje Damsma (Jocadeau) vinden dat zzp'ers een feestje verdienen en organiseren daarom 11 april de eerste ZZParty vanaf het Westergasterrein in Amsterdam.

Personeelsvereniging
Martijn Pennekamp was, voordat hij zijn startersplatform begon, betrokken bij de personeelsvereniging van de bank waar hij werkte. Elk jaar organiseerde hij met een vaste club medewerkers diverse personeelsfeestjes voor zijn collega's. Personeelsfeestjes zijn vooral bedoeld om de onderlinge contacten tussen personeelsleden te versterken, aldus Martijn. Toen hij in 2011 zijn das aan de wilgen hing en koos voor een bestaan als ondernemer waren deze feestjes het eerste wat hij miste. Het idee voor de ZZParty was dan ook snel geboren.

Cadeautje
Josje Damsma stimuleert lokaal ondernemerschap door originele cadeaus. JO Cadeau brengt het aanbod en de vraag naar freelancers bij elkaar door freelancers cadeau te geven met een JO Cadeaubon. Ook verbindt JO Cadeau freelancers met elkaar. Daarom past het idee van een ZZParty precies bij de doelstellingen van ons bedrijf, aldus Josje. Op 11 april laten we onze netwerken graag met elkaar in contact komen.

Het programma
De ZZParty zal vrijdag 11 april plaatsvinden op het Westergasterrein in Amsterdam. De inloop is vanaf 19:00 uur en dat de voetjes van de vloer zullen gaan, is gegarandeerd met Dona Pessy en de Soul Society en DJ Jasper Runneboom van ZZP Agenda. Er zijn afspraken gemaakt met het Amsterdam Art hotel, welke op kruipafstand ligt van de feestlocatie, waardoor het combineren van een feestje met een dagje shoppen in Amsterdam snel gemaakt is.

earlybirdzzpartyticketsEarly Bird
Om vroege vogels te belonen betalen de eerste 50 ondernemers, tot 1 maart, maar € 17,50 voor een kaartje. De kosten zijn aftrekbaar als netwerk evenement. Bestel jouw kaartjes via deze link.

ZZParty Sponsors
De ZZParty wordt gesponsord door Impact Hub Amsterdam, Yourhosting Webdesign, Saen Coaching & Advies, ikwordzzper.nl en Jocadeau. Als subsponsor biedt Twinfield het welkomstdrankje aan. De organisatie is nog op zoek naar enkele sponsoren.

Geinteresseerden kunnen contact opnemen via het contactformulier.

Meer informatie? Bezoek www.zzparty.nl

p.s.: De ZZParty is alleen voor positief ingestelde ondernemers :)

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord