gasten online
Registreer en profiteer!
 

Zzp'ers kunnen nu subsidie krijgen voor hun opleiding!

25 maart 2013

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Zelfstandigen Zonder Personeel, OOZZP is opgericht om Europese subsidies voor opleidingen toegankelijk te maken voor zelfstandig ondernemers. Onder meer FNV Zelfstandigen en LTO Nederland staan achter dit initiatief. Anders dan de meeste OenO fondsen is OOZZP niet gebonden aan een sector.

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Zelfstandigen Zonder Personeel, OOZZP is opgericht om Europese subsidies voor opleidingen toegankelijk te maken voor zelfstandig ondernemers.

Onder meer FNV Zelfstandigen en LTO Nederland staan achter dit initiatief. Anders dan de meeste OenO fondsen is OOZZP niet gebonden aan een sector.

Subsidie
OOZZP is een onbezoldigde club die door het ministerie van Social Zaken is erkend als brancheorganisatie. Het aanvragen van dit soort Europese subsidies is namelijk exclusief voorbehouden aan brancheorganisaties.
Het Europees Sociaal Fonds heeft nu 350.000 aan subsidies beschikbaar gesteld. Het fonds is bedoeld voor opleidingen tot maximaal MBO-4 niveau.

Hoe werkt het?
Iedere zelfstandig ondernemer zonder personeel kan voortaan aankloppen om een subsidie van 20 to 30% op de cursuskosten voor een opleiding of cursus - tot HBO-niveau. Subsidie geldt voor ondernemers met een opleiding lager dan HBO-niveau en zolang er middelen in het fonds zijn. Meer informatie op www.zzp4growth.nl.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord