gasten online
Registreer en profiteer!
 

Zzp'er hanteert soepel acceptatiebeleid op social media

30 december 2014

Uit onderzoek van de ZZP Barometer is gebleken dat het acceptatiebeleid van zzp'ers heel soepel is. 37% van de zzp’ers accepteert (bijna) iedereen die een LinkedIn connectie verzoek ontvangen, ook al is het een onbekende.

Uit onderzoek van de ZZP Barometer is gebleken dat het acceptatiebeleid van zzp'ers heel soepel is. 37% van de zzp’ers accepteert (bijna) iedereen die een LinkedIn connectie verzoek ontvangen, ook al is het een onbekende.  

Social media kanalen
De belangrijkste netwerken voor een zzp’er zijn naast LinkedIn (88%), Facebook (38%) en Twitter (35%). Twitter wordt vaak gebruikt om zelf berichten te plaatsen, maar Tweets worden bijna nooit gelezen. Een klein deel van de zzp’ers (8%) heeft een betaald abonnement afgesloten bij LinkedIn.

Zzpersacceptatiebeleidsocialmedia

Het grootste deel van de zzp’ers (71%) maakt zowel privé als zakelijk gebruik van zijn social media-accounts. Bijna de helft (41%) van de zzp’ers accepteert een zakelijke relatie die hem toevoegt op Facebook, vrijwel altijd.

zzperzakelijkenprivegebruiksocialmediakanalen

E-mail

Slechts 1% van de zzp’ers gebruikt zijn/ haar e-mail niet of nauwelijks. Gemiddeld staan er 24 openstaande e-mailberichten in de inbox van zzp’ers. De helft van de zzp’ers (47%) gebruikt zijn/haar mailbox als takenlijst. Eén op de twintig zzp’ers heeft zelfs meer dan 100 openstaande e-mailberichten in zijn/haar inbox. Slechts één op drie lukt het om af en toe een lege mailbox te krijgen.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord