• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Young Business Award 2015: het grootste start-up event in Drenthe

Start-ups in Drenthe krijgen podium tijdens de Young Business Award 2015 op dinsdag 19 mei in het voetbalstadion van FC Emmen. Sinds zaterdag 31 januari kunnen bedrijven van één tot vijf jaar zich aanmelden voor hét grootste start-up evenement in Drenthe.

Start-ups in Drenthe krijgen podium tijdens de Young Business Award 2015 op dinsdag 19 mei in het voetbalstadion van FC Emmen. Sinds zaterdag 31 januari kunnen bedrijven van één tot vijf jaar zich aanmelden voor hét grootste start-up evenement in Drenthe.

De Young Business Award biedt een podium voor kleine start-ups tot bedrijven die al enkele tonnen omzet draaien. De Young Business Award maakt dit jaar de stap van alleen het bieden van een podium naar het realiseren van de groeiambitie van de start-ups in Drenthe. “Wij zien de start-ups die tijdens de Young Business Award pitchen binnen één jaar graag de stap maken van de start- naar groeifase”, aldus Stef Brandsema.

Het doel van de stichting Young Business Award is om het startersklimaat in Drenthe een flinke boost te geven. De start-ups uit de regio krijgen het podium en de ondersteuning die ze verdienen. “Het is onze ambitie om voor de start-ups van een leeftijd van één tot vijf jaar een kader te creëren waarin ze succesvol kunnen doorgroeien van de startfase naar de volwassenheidsfase. Een volwassen bedrijf is stevig gesetteld in de regio en zorgt voor werkgelegenheid”, aldus Roy Rocks. Het is van groot belang dat wij allemaal het startersklimaat in Drenthe samen blijven aanjagen. De Young Business Award neemt hierin het initiatief.

Prijzenpot winnaar Young Business Award 2015
De stichting Young Business Award heeft door middel van crowdfunding 2.0 het voor iedereen mogelijk gemaakt om online vanaf € 5,- via Ideal een bijdrage te leveren aan de prijzenpot voor de winnaar van de Young Business Award 2015. “Wij mikken op een prijzenpot tussen de € 5.000,- en € 15.000,- en willen hiermee een forse stap zetten naar het beste start-up event van Noord-Nederland! Aldus, een ambitieuze Niels Palmers. Al moeten wij natuurlijk wel realistisch blijven. De stichting Young Business Award is sterk afhankelijk van partners uit de regio en mensen die via www.youngbusinessaward.com/doneren/ bereid zijn om een donatie te doen ten gunste van de prijzenpot.

Kenniskring
De Young Business Award steunt haar finalisten niet alleen door een flinke financiële bijdrage. De kenniskring van de stichting zorgt tevens dat de finalisten advies kunnen krijgen van experts in verschillende vakgebieden. De Young Business Award heeft een kenniskring samengesteld met experts in alle disciplines, van advocaat tot accountant en van (online) marketing tot personeelszaken. “De ene start-up heeft behoefte aan juridisch advies bij het ondertekenen van contracten. De andere start-up met groeiambitie maakt de stap naar een eerste werknemer, deze start-up heeft behoefte aan advies op het gebied van personeelszaken en misschien zijn er ook wél subsidie mogelijkheden? Ook dit bieden wij nu met de kenniskring van de stichting Young Business Award.”, aldus Stef Brandsema.

Ben jij erbij?
Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de finale van de Young Business Award 2015 op dinsdag 19 mei in het FC Emmen stadion. Wees er snel bij om kosteloos een kaartje voor het event te bemachtigen. Aanmelden (als deelnemer en bezoeker) gaat via www.youngbusinessaward.com.

Blogs

ZZP Agenda

augustus
20