gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Win € 32.000,-- met de Philips Innovation Award

16 maart 2013

Dit jaar zal de achtste editie van de Philips Innovation Award (PHIA) plaatsvinden. De PHIA is een nationale ondernemerscompetitie voor studenten georganiseerd door studenten.

Dit jaar zal de achtste editie van de Philips Innovation Award (PHIA) plaatsvinden. De PHIA is een nationale ondernemerscompetitie voor studenten georganiseerd door studenten.

Deelnemers maken kans op de eerste prijs, ter waarde van €32.000,-. Alle studenten en recent afgestudeerden (maximaal 2 jaar) met een idee, business plan of start-up voor een innovatief product of dienst kunnen deelnemen, ook als je niet hebt meegedaan aan de voorrondes. Je kan deelnemen door je business plan te uploaden.
 
De tien beste business plannen worden geselecteerd voor de halve finale. Dit is je kans om jou business plan door een jury, bestaande uit ervaren professionals, te laten beoordelen. Ook kan het netwerk van de PHIA van grote waarde zijn. Daarnaast zal de publiciteit ervoor helpen jou onderneming een kick start te geven. En wie weet, misschien overtuig je een van de investeerders op de evenementen om jouw start-up van de nodige kapitaal te voorzien.
 
Waar wacht je nog op?
 
Meer informatie en inschrijving op www.phia.nl (deadline 22 maart)

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord