• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Website ikwordzzper.nl steeds vaker aangeraden!

Het startersplatform www.ikwordzzper.nl is uitgegroeid tot de best bezochte website voor (startende) zzp'ers.

Het startersplatform www.ikwordzzper.nl is uitgegroeid tot de best bezochte website voor (startende) zzp'ers.

In november 2010 startte Martijn Pennekamp de website vanuit zijn rol als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. En met succes. In 2011 bezochten 140.000 bezoekers de website. Over de eerste 3,5 maand van 2012 staat de teller al op 90.000 bezoekers, een record!

De laatste maanden verschijnt de website steeds vaker in de pers en op diverse fora wordt de website aangeraden door startende zzp'ers. Ook ervaren zzp'ers weten de site steeds beter te vinden.

Onderstaand enkele voorbeelden:

De overheid raadt www.ikwordzzper.nl aan
Antwoord voor bedrijven geeft antwoord op belangrijke ondernemersvragen. Op diverse onderdelen van deze site van de overheid wordt ikwordzzper.nl aanbevolen.
Zo wordt onze site bijvoorbeeld aangeraden in dit artikel over de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR).

Rabobank raadt www.ikwordzzper.nl aan
De Rabobank is de grootste MKB-bank van Nederland. Vooral op het gebied van advies aan startende zzp'ers loopt deze bank voorop. Diverse lokale Rabobanken raden ikwordzzper.nl aan hun klanten aan.
Ook op diverse websites van de Rabobank staat een link naar onze site. Neem als voorbeeld deze pagina van Rabobank IJsseldelta.

Spits artikel starten zzp
In april 2011 verscheen er een artikel in Spits waarin de startende zzp'er meer wegwijs wordt gemaakt in het ondernemerschap. Voordat het artikel verscheen, hield de journalist een interview met Martijn Pennekamp. Lees het artikel via deze link.
 
Fontys Hoge School zzp
Binnen diverse opleidingen wordt ikwordzzper.nl als bron gebruikt door studenten: ze berekenen wat ze netto overhouden, halen branche-informatie op of doen klassikaal de gratis ZZP Competentiescan. Een aantal maanden geleden deden op 1 dag 60 leerlingen van Fontys deze test en vergeleken zij de uitslag met elkaar. Het Clusius College in Hoorn stond samen met de Universiteit van Wageningen aan de basis van deze scan.

NOS is nieuws partner van ik word zzper
Een aantal maanden geleden werden we door de redactie van de NOS benaderd of we kennispartner wilden worden op het gebied van zzp'ers. We denken mee met onderwerpen, delen onze kennis en gaan op zoek naar kandidaten voor nieuwsitems waaraan de NOS werkt.

BNR nieuwsradio kennispartner zzp'ers
We staan sinds kort op de lijst van BNR Nieuwsradio als het gaat om kennispartners op het gebied van zzp'ers. Indien er nieuwsitems zijn, kan de redactie terugvallen op o.a. de ervaring van de markt van Martijn Pennekamp.

Nobiles Magazine voor student en starter

Nobiles is een on- en offline magezine voor studenten en starters. Ze informeren hoogopgeleide studenten en starters die zich oriënteren op studie, carrière en werkgever. Martijn Pennekamp werd geinterviewd voor het artikel: De ZZP'er: Zelfstandigheid Zorgt voor Perspectief.

MT Management Team
Management Team is een online platform voor managers en werkgevers met een magazine. Voor de rubriek "Het Blije Werken" werd Martijn Pennekamp geinterviewd voor het artikel: Flexibele werknemer mist sturing.

Het Parool
De freelance journalisten van Het Parool weten ons steeds meer te vinden. Zo krijgen we regelmatig het verzoek om een oproep te doen aan onze volgers op Twitter. Diverse artikelen zijn er verschenen met zzp'ers aangedragen door ons netwerk en ook werken we mee aan interviews en reacties op actuele onderwerpen.

Succes delen
Om het succes met onze bezoekers te delen geven wij tot 20 april 50% korting op het eerste jaar lidmaatschap van de www.zzpkortingskaart.nl.

50% korting op de zzp kortingskaart Je betaalt nu nog maar € 10,-- voor het eerste jaar.

Met jouw lidmaatschap steun je ons en jezelf. Want met deze online kaart krijg je als zzp'er veel collectieve voordelen.

Gebruik de couponcode samen sterk bij de bestelling van jouw lidmaatschap, help ons groeien en profiteer mee van onze successen.

Word nu lid van de zzp kortingskaart voor maar € 10,--

Blogs

ZZP Agenda