gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

WBSO-aanvraag van starters wordt sneller afgehandeld

23 februari 2016

Vanaf 1 maart 2016 ontvangen startende ondernemers binnen 1 maand een beslissing op hun WSBO-aanvraag voor hun R&D activiteiten. Op dit moment bedraagt de afhandelingstermijn nog gemiddeld 3 maanden.

Door deze verandering wilt het ministerie van Economische Zaken starters sneller zekerheid geven of zij kunnen rekenen op financiering voor hun R&D activiteiten via de WBSO. Ook benadrukt het ministerie het belang dat zij hecht aan de economische groei en ontwikkeling van Nederland door de innovatieve starters.

De versnelde afhandelingstermijn geldt alleen voor de allereerste WBSO-aanvraag die startende ondernemers aanvragen op of na 1 maart 2016. Voor het WBSO is een onderneming startend wanneer het maximaal 4 jaar inhoudingsplichtig is en maximaal in 2 eerdere jaren een S&O verklaring heeft ontvangen.

Bron: Taxence

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord