• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

VGZ biedt zzp'ers steuntje in de rug bij betalen zorgpremie

Zorgverzekeraar VGZ biedt een ruime betalingsregeling voor zzp'ers die door de coronacrisis in financiële problemen komen.

Zzp'ers die financieel in de problemen (dreigen te) komen, kunnen bij VGZ hun zorgkosten of premie in termijnen betalen. Op die manier hoopt VGZ de zzp'ers een steuntje in de rug te geven.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op deze informatiepagina. Direct een betalingsregeling afsluiten? Ga dan naar Mijn VGZ.

Meer ondersteuning nodig? Bel met VGZ!

Is in termijnen betalen niet voldoende voor jou? Neem dan contact op met VGZ via 0900 - 84 90 (op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur). Dan kijkt VGZ samen met jou naar de beste oplossing. Zo kan VGZ je achterstand bijvoorbeeld voor je bevriezen. Of de betaaltermijn verruimen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Alle informatie over corona en je zorgverzekering

Misschien heb je nog wel veel meer vragen over het coronavirus en jouw zorgverzekering. Op deze informatiepagina probeert VGZ alle actuele vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met VGZ. Zij staan voor je klaar.

 

Blogs

ZZP Agenda