• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Verkiezing Freelancer of the Year 2018 officieel gestart

Tijdens de vijfde editie van de FOTY Awards wordt opnieuw gezocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. De verkiezing staat open voor alle zzp’ers, freelancers en interim professionals die voor eigen rekening en risico werken en die geen personeel in (loon)dienst hebben. 

Eerste Lustrum

De jury van de FOTY Awards is dit jaar voor de vijfde, opeenvolgende keer op zoek naar de beste freelancers, interim professionals en zzp’ers. Daarmee is het de langstlopende competitie in zijn soort ter wereld.

Nieuwe awards

Omdat er een grote verscheidenheid aan zzp’ers is, zijn er nieuwe awards toegevoegd om ze toch te kunnen vergelijken. Er wordt een onderverdeling gemaakt op basis van ondernemersfase en omzetniveau. Er wordt een award uitgereikt voor de Beste Starter, een Inspiratieprijs en een Aanmoedigingsprijs. Daarnaast is er een award toegevoegd voor de Beste Kleurrijke Ondernemer. Met deze award worden ondernemers met een multiculturele achtergrond in het zonnetje gezet.

Onafhankelijke kwaliteitsmeting

Ook dit jaar verzamelen de deelnemers aan de FOTY Awards online referenties. Iedere referentie die binnenkomt, wordt door Ratecard, een onafhankelijke, derde partij handmatig geverifieerd. Hierdoor is een onafhankelijke kwaliteitsmeting gegarandeerd en ontstaan betrouwbare cijfers. Op basis van de verzamelde online reviews, wordt elke week een finalist bekend gemaakt. Zij mogen tijdens het pitchevent hun elevator pitch opnemen.

Dag van de ZZP’er

De winnaar van de FOTY Awards wordt bekendgemaakt op de Dag van de ZZP’er, op zaterdag 7 april 2018 te Amersfoort. Dat wordt een dag met leuke seminars en inspirerende keynotes, met als hoogtepunt: de bekendmaking van de categorieprijzen en de Freelancer of the Year 2018. Tickets voor de Dag van de ZZP’er zijn verkrijgbaar via de volgende website en zijn gratis voor deelnemers aan de FOTY Awards: https://dvdzzp.nl/

Heb je vragen of wil je advies? Laat dan een bericht achter!

Blogs

ZZP Agenda

augustus
20