gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Veel zzp'ers bouwen geen pensioen op

30 maart 2015

Uit onderzoek van Centraal Beheer is gebleken dat veel zzp'ers en dan met name vrouwelijke zzp'ers geen pensioen opbouwen. Daarom organiseert ikwordzzper.nl in samenwerking met partner BrightPensioen het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!'.

Uit onderzoek van Centraal Beheer is gebleken dat veel zzp'ers en dan met name vrouwelijke zzp'ers geen pensioen opbouwen. Daarom organiseert ikwordzzper.nl in samenwerking met partner BrightPensioen het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!'.

Pensioen opbouwen als zzp’er
Pensioen opbouwen is niets meer dan een (fiscaal vriendelijk) spaarpotje maken voor later. Wanneer je uit loondienst komt, is er vaak een mogelijkheid om door te blijven storten in het pensioenfonds van je (ex-) werkgever. Informeer dan ook altijd eerst bij jouw huidige of vorige werkgever of je wellicht kunt doorstorten en bekijk of dat voor jou een aantrekkelijke keuze is.

Er zijn ook allerlei andere mogelijkheden om pensioen op te bouwen, van enorm ingewikkelde pensioenpolissen tot het meest eenvoudige banksparen voor ondernemers. In het webinar leggen Martijn Pennekamp en Sjaak Zonneveld van BrightPensioen je uit welke mogelijkheden je hebt als zzp'er om pensioen op te bouwen.

Gratis webinar
Op donderdag 16 april 2015 om 15:00 uur vindt het eerste gratis webinar van Martijn Pennekamp en Sjaak Zonneveld plaats. In een webinar van een uur leggen ze uit wat pensioen is en hoe het Nederlands pensioenstelsel werkt. Ze laten de verschillende mogelijkheden revue passeren en ze vertellen je wat de voor- en nadelen van deze verschillende mogelijkheden zijn. Klik hier om je aan te melden voor het webinar op donderdag 16 april 2015.

Uiteraard leggen ze ook uit hoe BrightPensioen werkt, en wat het verschil is tussen BrightPensioen en andere aanbieders. Het wordt echter geen reclamepraatje. Aan het eind van het webinar begrijp je meer van pensioen en weet je uit welke mogelijkheden je kunt kiezen. Het webinar duurt maximaal een uur en tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen aan Martijn Pennekamp en Sjaak Zonneveld.

Aanmelden

Houd de agenda van ikwordzzper.nl in de gaten om je aan te melden voor het webinar: 'Pensioen? Dat kun je zelf doen!´. Klik hier om je aan te melden voor het webinar op donderdag 16 april 2015.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord