• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Universiteit Tilburg en ZiPconomy doen onderzoek naar relatie tussen opdrachtgevers en zzp'ers

De Universiteit van Tilburg en het kennisplatform ZiPconomy doen onderzoek naar de relatie tussen opdrachtgevers en interim professionals te steunen. Wij willen jou daarom vragen om voor ons een korte enquête in te vullen. Dit vraagt circa 10 minuten van je tijd, je krijgt er een persoonlijk rapport en gratis E-Book voor terug.

Wij hebben besloten om als ikwordzzper.nl het onderzoek van de Universiteit van Tilburg en het kennisplatform ZiPconomy naar de relatie tussen opdrachtgevers en interim professionals te steunen. Wij willen jou daarom vragen om voor ons een korte enquête in te vullen. Dit vraagt circa 10 minuten van je tijd. Een uniek onderzoek naar de relatie tussen opdrachtgevers en interim professionals

Dit onderzoek geeft jou, en ons, antwoord op vragen zoals:

  • Wat vinden interim professionals een aantrekkelijke opdracht? Wat is een aantrekkelijke opdrachtgever?
  • Hoe maak je als organisatie het beste gebruik van de kennis van interim professionals?
  • Hoe richt je als organisatie een goede, effectieve en efficiëntie inhuurorganisatie in?
  • Hoe trek je als organisatie juist de schaarse interim professionals aan die een hoog toegevoegde waarde creëren?

Gelijktijdig wordt er onderzoek gedaan naar de visie en ervaringen van interim professionals en naar inhurende organisaties.

Natuurlijk volledig vertrouwelijk en anoniem
Het onderzoek wordt volledig uitgevoerd door de Universiteit van Tilburg. Het spreekt vanzelf dat de enquête volledig anoniem en vertrouwelijk is. Individuele gegevens worden niet gedeeld met derden; ook niet met de deelnemende organisaties. En er zijn geen commerciële doelstellingen, slechts zuiver wetenschappelijke.
 
Persoonlijk rapport en gratis E-Book

Wij vragen dus om je hulp om ons beleid, organisatie en processen ten aanzien van het inhuren en omgang met interim professionals te verbeteren. Dat is wellicht de belangrijkste reden om mee te doen.
Daarnaast krijg je een persoonlijk rapport met onder andere informatie over tarieven, behoeften en motivaties. Wat vind je belangrijk in opdrachten en opdrachtgevers en is dat te vergelijken met anderen? Je ontvangt ook een gratis e-book. Je kunt kiezen tussen "The Fuzzy Firm" van Prof. Dr. Arjan van den Born over netwerkorganisaties en inhuur van interim professionals en het e-book “Het Freelancers-Alfabet” onder redactie van Richard van der Lee en Pieter Taffijn dat in het najaar verschijnt. 

Tot slot
Wij willen je alvast hartelijk danken voor je medewerking. De Universiteit van Tilburg verwacht medio november haar eerste resultaten te presenteren. Dan ontvang je ook het door jou gekozen e-Book en het persoonlijk rapport.

Klik hier voor de deelname aan het onderzoek. Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de webpagina www.zipconomy.nl/goedopdrachtgeverschap

Ondernemende groeten Martijn Pennekamp
Oprichter ikwordzzper.nl

Blogs

ZZP Agenda