gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Tweede Kamer wil ook adressen uit Handelsregister schrappen

14 november 2018

Na het schrappen van telefoonnummers van zzp'ers uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, is er nu ook een motie ingediend voor het schrappen van woonadressen in het register. Dat meldt NOS.

Vorige week werd bekend dat de Kamer van Koophandel telefoonnummers gaat verwijderen uit het Handelsregister, nadat veel ondernemers hierover klaagden.

Motie

Op dezelfde dag werd ook een motie ingediend door kamerleden Wörsdörfer (VVD) en Amhaouch (CDA) om ook de adressen uit het Handelsregister te schrappen. Dit zijn vaak ook de vestigingsadressen. Het verbergen van (openbare) gegevens moet ongewenste marketing tegengaan. Volgens de NOS is de Kamer van Koophandel positief over de plannen.

Het kabinet moet uiteindelijk beslissen of de plannen daadwerkelijk tot uitvoer worden gebracht.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord