gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Tweede Kamer stelt overleg over wet DBA uit

30 mei 2017

De Tweede Kamer heeft een overleg over de wet DBA, dat donderdag a.s. zou plaatsvinden, uitgesteld. Dat blijkt uit een kamerstuk dat afgelopen vrijdag werd gepubliceerd.

 

In de brief valt te lezen dat het overleg tot nader besluit wordt uitgesteld. Op de agenda stond een overleg over een rapport over de varianten voor de kwalificatie van arbeidsrelaties dat vorige week werd gepresenteerd.  “Er is besloten het eerder op 1 juni 2017 geplande algemeen overleg uit te stellen en over het rapport feitelijke vragen aan het kabinet te stellen”, valt er te lezen.

Meer dan schijnzelfstandigheid

Ook ZiPconomy weet te melden dat de Kamerleden eerst meer tijd willen om vragen te stellen. “Het rapport heeft de discussie mogelijk overzichtelijk gemaakt, maar niet makkelijker”, aldus ZiPconomy. De discussie gaat al lang niet meer over het bestrijden van gedwongen zelfstandigheid, maar bijvoorbeeld ook over de verschillen tussen werknemers en zelfstandigen op fiscaal vlak en sociale zekerheid. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord