• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Startend Ondernemer? Kom naar de Startersavond op 20 mei in Breda!

Op dinsdag 20 mei aanstaande organiseert de Startersdesk accountenz breda, speciaal voor startende ondernemers een groots opgezette bijeenkomst met als thema ”Mijn start”.

Op dinsdag 20 mei aanstaande organiseert de Startersdesk accountenz breda, speciaal voor startende ondernemers een groots opgezette bijeenkomst met als thema ”Mijn start”.

Startersdesk accountenz, breda

Met gepaste trots hebben we kunnen constateren dat het initiatief dat wij twee jaar geleden hebben genomen tot oprichting van de startersdesk perfect voorziet in de behoefte van startende ondernemers.  

Onze specialisten Bart en Martijn hebben de afgelopen 2 jaar ruim 60 starters succesvol  begeleid. De waardevolle ervaringen die zij hierbij hebben opgedaan, gekoppeld aan hun brede kennis op het terrein van belasting en financiële verslaglegging willen zij graag met u delen. Deze startersexperts verstaan de kunst om de onderwerpen die u als starter bezig (moeten) houden, voor iedereen boeiend en begrijpelijk te maken. Laat deze unieke kans om hun presentatie bij te wonen niet schieten!
 
Waar moet ik aan denken wanneer ik mijn eigen onderneming start?

Uiteraard krijgt u tijdens deze bijeenkomst antwoord op vragen die u als startende ondernemer heeft. Echte antwoorden uit de praktijk en geen wollige verhalen met veel voorbehouden. Hoe haal ik optimaal fiscaal voordeel door slim met de bestaande regelgeving om te gaan? Heb ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig, en waar zitten de addertjes onder het gras? Welke mogelijkheden heeft u om pensioen op te bouwen en is dit verstandig? Maar ook het onderwerp “hoe verkrijg ik een financiering ?” zal aan bod komen. Door de gekozen opzet is er bovendien ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen en inbreng van eigen onderwerpen.
 
“Eén jaar gratis dienstverlening?”

Tijdens de afsluitende netwerkborrel verloot accountenz, breda bovendien onder de aanwezigen een waardebon van € 1.000. Hiermee kunt u “kosteloos” aansluiten bij de succesvolle groep starters die wij begeleiden.

Programma

19:00 uur: Ontvangst met koffie en thee

19:30 uur: Welkom door accountenz, breda

19:35 uur: Presentatie Startersdesk Breda

20:55 uur: Afsluiting accountenz, breda

21:00 uur: Netwerkborrel / verloting “waardebon”

22:00 uur: Einde

Inschrijven

Schrijf u hier in, en ontvang als startende ondernemer de gratis toegangskaarten per mail. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Verhinderd?

Heeft u wel interesse maar past deze avond niet in uw agenda; volg ons dan via Linkedin of Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van onze activiteiten.

Tot dan!

Graag zien we u op dinsdag 20 mei 2014 in:

Café - Zalencentrum De Tussenpauz

Kerkstraat 10

4854 CE Bavel

Tel: 0161-431245

 
Routebeschrijving


• Neem afslag nummer 13 op de A58 van Tilburg naar Breda.

• Volg de borden Bavel Centrum.

• U vindt ons vlakbij de kerk

• Ruim voldoende parkeergelegenheid

Blogs

ZZP Agenda