gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Starten.nl biedt vliegende start voor ondernemers

2 juli 2015

Hoe start je een eigen bedrijf en waar moet je als starter goed op letten? Speciaal voor deze groep mensen is de website Starten.nl gelanceerd. Onder leiding van de ervaren ondernemer Martijn Pennekamp, geeft dit nieuwe informatieportaal een antwoord op alle vragen.

Hoe start je een eigen bedrijf en waar moet je als starter goed op letten? Speciaal voor deze groep mensen is de website Starten.nl gelanceerd. Onder leiding van de ervaren ondernemer Martijn Pennekamp, geeft dit nieuwe informatieportaal een antwoord op alle vragen.

Zzp’ers zorgden het afgelopen jaar voor een recordtoename aan bedrijven in Nederland. Volgens het CBS steeg het aantal bedrijven met 64.000 tot ongeveer 1,5 miljoen. Deze ontwikkeling is voornamelijk toe te schrijven aan een toename van het aantal zzp’ers. Daarbij willen ruim een kwart miljoen Nederlanders nog beginnen als zzp’ers. Starten.nl is opgericht om deze groep op weg te helpen.

De website biedt onder andere een complete agenda voor interessante ondernemersevenementen op provinciaal niveau. Samen met aangesloten partners zoals Knab, Ikwordzzper.nl en online boekhouder Twinfield, zorgt de website voor relevante content middels blogs en nieuwsartikelen. Oprichter Martijn Pennekamp: “Dit is een platform waarbij ervaring delen en kennis vergroten centraal staan. Iedereen weet hoe belangrijk een goed netwerk is. Wij bieden dat.” Ook vind je op de website een veelvoud aan gratis informatieve whitepapers en voorbeeldovereenkomsten.

De actuele en interactieve website moet hét startpunt worden voor startende ondernemers. Met het netwerk van het team en de partners, de uitgebreide agenda en de belofte om op elke vraag een antwoord te bieden, helpt Starten.nl de Nederlandse starter goed op weg.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord