• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

SiteGeregeld helpt starters op weg met website zonder investering

SiteGeregeld lanceerd deze week een nieuw concept voor (startende) zzp'ers. Een website van SiteGeregeld staat binnen 15 minuten online zonder eenmalige investering. Ondernemers betalen per maand een vast bedrag, bovendien kan je per minuut opzeggen.

SiteGeregeld lanceerd deze week een nieuw concept voor (startende) zzp'ers. Een website van SiteGeregeld staat binnen 15 minuten online zonder eenmalige investering. Ondernemers betalen per maand een vast bedrag. Bovendien kan je per minuut opzeggen.

Ondernemen zonder website is inmiddels ondenkbaar. Maar wil je een eigen bedrijfssite, dan moet je die op maat laten maken bij een webbouwer. Dat neemt vaak weken of zelfs maanden in beslag. En is hij eenmaal af, dan moet je je als ondernemer gaan bezighouden met beveiliging, SEO, backups, updates en dergelijke. Daar zit je niet op te wachten, want je wil bezig zijn met je product en je klanten. Daarom starten de mensen van Van Ons met hun 7 jaar ervaring in websitebouw voor bijvoorbeeld Koffietijd en de Bijenkorf, in samenwerking met de online marketeers van Yargon, iets nieuws: SiteGeregeld, een bedrijfswebsite voor een vast bedrag per maand.

SiteGeregeld biedt websites voor ondernemers aan tegen een vast tarief per maand. Een SiteGeregeld-site heeft alles wat een ondernemer nodig heeft, zoals contactformulieren, integratie met social media en natuurlijk een blog.

Investeer in inhoud in plaats van in een webbouwer

Alle technische zaken worden op de achtergrond geregeld door een team van specialisten. Onnodige beginnersfouten of dagen prutsen om iets voor elkaar te krijgen zijn daarmee verleden tijd, terwijl tegelijkertijd de hoge eenmalige kosten van het bouwen van een website wegvallen. "Dit is essentieel voor een vliegende start op internet" aldus directeur Bas van der Lans, "de ondernemer kan zo zijn tijd en geld investeren in inhoud en het opbouwen van een online identiteit in plaats van in een lang traject met een webbouwer."

In één keer op alle devices
Alle SiteGeregeld-sites zijn volledig responsive en werken dus meteen op alle mobiele browsers. Zo lopen ondernemers geen klanten mis omdat deze met hun mobiele telefoon verdwalen op hun dure nieuwe website.

Vindbaarheid is óók geregeld
De techniek is dus in orde, maar om te werken moet een bedrijfssite ook gevonden worden. Door de samenwerking met de online marketingspecialisten van Yargon is er ook voor een goede vindbaarheid in Google gezorgd. Voor ondersteuning op het gebied van inhoud en marketing bouwt SiteGeregeld aan een netwerk van partners.

Ambities
De markt voor SiteGeregeld-sites is groot en groeit hard. Het bedrijf heeft dan ook hoge ambities: ‘Voor 1 oktober 2014 zijn minimaal 12.500 ondernemers aan de slag met SiteGeregeld. Ondernemers die zich zo kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen.’

Unieke actie
In samenwerking met startersplatform ikwordzzper kan jij nu nog voordeliger profiteren van een website van SiteGeregeld.

Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen 75% korting op de eerste 3 maanden. Je bent binnen 15 minuten online voor maar € 9,25,-- per maand.

Lees hier meer over deze actie en profiteer direct.

Blogs

ZZP Agenda