gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

SharePeople, niet alleen bij arbeidsongeschiktheid

19 april 2019

In korte tijd is SharePeople met meer dan 1000 deelnemers hét alternatief voor een AOV geworden. Toch blijkt, in de nog geen twee jaar dat dit ondernemersnetwerk bestaat, dat slechts 10% van de maandelijkse reservering is gebruikt voor arbeidsongeschikten. Het overgrote deel besteden deelnemers aan een aanvulling op hun pensioen.

Als er weinig zieken zijn, en dat is op dit moment het geval bij SharePeople, dan kun je je maandelijkse reservering ook ergens anders aan besteden. Dat is het unieke van SharePeople. “Iedere ondernemer bepaalt bij ons helemaal zelf waar ze dit aan besteden, maar het blijkt dat de meesten dit gebruiken voor een aanvulling op hun pensioen. En doordat je geld automatisch kan worden doorgestort naar BrightPensioen, zien we dat steeds meer deelnemers hier gebruik van maken.” aldus Cosmas Blaauw, initiatiefnemer van SharePeople.

AOV alternatief

De kosten aan arbeidsongeschikten zijn bij SharePeople gemiddeld minder dan € 15 per maand geweest in de afgelopen 12 maanden. En dat is natuurlijk zeer goed nieuws. Op de eerste plaats natuurlijk goed nieuws, omdat er weinig zieken zijn. Maar ook omdat de deelnemers daardoor de rest van het geld kunnen gebruiken voor hun pensioen, maar ook aan ‘preventie’, aan het voorkomen van ziek zijn. Dat kan op veel verschillende manieren. Je leest daar tips over op www.sharepeople.nl/preventie.

Inleg

Natuurlijk kan het zijn dat de kosten de komende tijd gaan oplopen, omdat er meer arbeidsongeschikten kunnen komen. Plotseling arbeidsongeschikt worden kan iedereen overkomen. Maar zolang het ziektepercentage onder de 1,5% blijft, kan 75% van de inleg ergens anders aan gebruikt worden. En dat is natuurlijk erg fijn.Wil je ook meedoen met SharePeople, of weten wat het kost? Ga naar www.sharepeople.nl en regel het binnen tien minuten!

Terug naar overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord