gasten online
Registreer en profiteer!
 

Rapport Regioplan: Grote dynamiek in kleinschalig ondernemerschap

27 mei 2013

Vorig jaar hebben de bezoekers van ikwordzzper.nl deelgenomen aan een onderzoek van Regioplan Amsterdam naar de ontwikkeling in de markt van zzp'ers. De resultaten zijn nu bekend en worden met voorrang via ikwordzzper.nl bekend gemaakt.

Vorig jaar hebben de bezoekers van ikwordzzper.nl deelgenomen aan een onderzoek van Regioplan Amsterdam naar de ontiwkkeling in de markt van zzp'ers. De resultaten zijn nu bekend en worden met voorrang via ikwordzzper.nl bekend gemaakt.

Verbeelding
Het verschijnsel ‘zelfstandige zonder personeel’ (zzp’er) spreekt tot de verbeelding. In de media worden regelmatig succesvolle, trotse, sappelende, hippe et cetera ondernemers zonder personeel ten tonele gevoerd. In vakbladen verschijnen artikelen over de snelle toename van het aantal zzp’ers en over hun kenmerken, en in beleidsnota’s vraagt men zich af wat men ermee aan moet: zijn het nu ondernemers of verkapte werknemers? In deze context is het niet verwonderlijk dat ook de vraag naar voren is gebracht of het zzp-schap een mogelijkheid zou kunnen zijn voor dat deel van de beroepsbevolking dat moeilijk aan een reguliere baan kan komen.

Grote dynamiek
Vanuit dit het onderzoek is het boek "Grote dynamiek in kleinschalig ondernemerschap" geschreven. Behalve de beantwoording van deze vraag biedt het boek “Grote dynamiek in kleinschalig ondernemerschap” ook nieuwe inzichten in het zzp-schap in het algemeen. Het onderzoek werd volledig mogelijk gemaakt door Instituut Gak.

Het boek kan besteld worden via de website van Uitgeverij Boom Lemma of in de boekhandel.

Lees hier een samenvatting van het boek met diverse onderzoeksresultaten en conclusies.

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord