gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Programma ZZP Talks bekend

12 maart 2014

Op 20 maart vindt de eerste editie van ZZP Talks plaats in Utrecht. ZZP Talks is geïnspireerd op het succes van TEDx maar dan speciaal voor zzp’ers. Met bijzondere inzichten, boeiende ondernemers, verhalen en verhelderende presentaties. Hèt event voor ondernemende zzp’ers dus.

Op 20 maart vindt de eerste editie van ZZP Talks plaats in Utrecht. ZZP Talks is geïnspireerd op het succes van TEDx maar dan speciaal voor zzp’ers. Met bijzondere inzichten, boeiende ondernemers, verhalen en verhelderende presentaties. Hèt event voor ondernemende zzp’ers dus.

Het programma voor deze eerste edite van ZZP Talks is nu bekend.

Het programma
Martijn Pennekamp, initiator van één van de grootste ZZP platformen, ikwordzzp’er. Hij schrijft voor Nu zakelijk aangaande zzp’ers en mede initiatiefnemer van de Freelancer of the Year Award.

Jurriën Brombacher, hoofd concerninkoop bij de gemeente Utrecht. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, aanbestedingen en contracten die de gemeente Utrecht met ondernemers en zzp’ers afsluit.

Eric Stam, is hoogleraar “Economics of Entrepreneurship and Innovation” aan de Universiteit Utrecht en wetenschappelijk directeur van het Utrecht Center for Entrepreneurship.

GemeenteUtrechtDe organisatie
ZZP Talks wordt georganiseerd door de Gemeente Utrecht, ProZZPect en ZZP Agenda. ProZZPect is de zakelijke datingsite voor zzp’ers en opdrachtgevers. ZZP Agenda geeft antwoord op de vraag: waar gebeurt wat voor mij als zzp’er?

De deuren gaan open om 19.00 uur, start van de Talks is om 19.30 uur. Locatie is in één van de best bewaarde geheimen van Utrecht,  Rudolf Magnus (Vondelparc II) het voormalig Farmaceutisch laboratorium, aan de Vondellaan 94, te Utrecht. Op minder dan 5 minuten met de bus vanaf Utrecht Centraal. 

Ter introductie is er een gereduceerde prijs voor dit eerste event waardoor je € 10,- betaalt in plaats van € 20,-!
Aanmelden kan via www.zzpagenda.nl of www.prozzpect.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord