• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Pop-up Startblok: duwtje in de rug voor startende ondernemers

Op dinsdagavond 26 november 2013 organiseert Pop-up professionals zijn tweemaandelijkse bijeenkomst voor startende ondernemers: Startblok.

Op dinsdagavond 26 november 2013 organiseert Pop-up professionals zijn tweemaandelijkse bijeenkomst voor startende ondernemers: Startblok.

Startende ondernemers, zzp'ers of zelfstandige professionals kunnen bij het Startblok terecht voor informatie en contacten. Pop-up professionals is een zzp-community waarin co-ondernemen centraal staat. Startende ondernemers vinden er een duwtje in de rug.

Duwtje in de rug voor starters
Startende ondernemers hebben in Utrecht niet veel instanties waar ze binnen kunnen lopen met vragen over het ondernemerschap. De Startersdag van de Kamer van Koophandel vindt slechts een keer per jaar plaats (de laatste is net geweest op 2 november). De rest van het jaar is er voor de vragen van starters geen laagdrempelig platform.
In samenwerking met Over Rood – een organisatie die hulp biedt aan zzp'ers in zwaar weer – helpt Pop-up professionals starters op weg. Dit doen zij aan de hand van ervaringen en steun van doorgewinterde ondernemers, via doorverwijzing naar de juiste instantie, of met trainingen en workshops. Want waar kun je beter terecht voor een duwtje in de ondernemersrug dan bij ervaringsdeskundigen?

De Pop-up professionals
Utrecht telt momenteel meer dan 21.000 zzp'ers of zelfstandige professionals (zp'ers). Eerder dit jaar is er een initiatief ontstaan voor die zp'ers, met de naam Pop-up professionals en met als thuisbasis bedrijfsverzamelgebouw De Pionier op de Grebbeberglaan 15 in Utrecht. Het concept is vooral bedoeld voor zelfstandige professionals in de zakelijke dienstverlening (B2B).

Pop-up professionals brengt online en offline mensen bij elkaar om een ieders onderneming te versterken; door te faciliteren en te ondersteunen met trainingen, begeleiding en werkruimtes.

Meer informatie over het Pop-up Startblok is te vinden op de website van Pop-up professionals

Blogs

ZZP Agenda