• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Partners van ikwordzzper organiseren de Tafel van Starters

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 1/3 Startende Ondernemers stopt na 1 jaar met hun business, al dan niet gedwongen. Ook is gebleken dat de solo-starter meer kans heeft op succes door samen te werken met andere ondernemers. Mensen die alleen een bedrijf beginnen, doen dit vaak uit nood. Ondernemen vanuit identiteit en overtuiging creëert waarde voor de markt en focus voor jezelf.

Het startersplatform ikwordzzper.nl helpt starters op weg met landelijke en regionale partners. Twee van deze partners zijn Tamara Ranty en Derya Özugur uit Apeldoorn. Beiden hebben zich aangesloten als partner en zijn daarmee tevens coach via ons platform www.zzpzoaches.nl voor de regio Apeldoorn en IJsseldelta (Zwolle en Kampen). Op 19 juni organiseren zij de Tafel van Starters. 

De Tafel van Starters gaat in op de volgende zaken:

  • Wat is jouw Overtuiging om te Ondernemen?
  • Wat bepaalt de Waarde van je Onderneming ?
  • Wil je Solo of Samen Ondernemen?

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 1/3 Startende Ondernemers stopt na 1 jaar met hun business, al dan niet gedwongen. Ook is gebleken dat de solo-starter meer kans heeft op succes door samen te werken met andere ondernemers. Mensen die alleen een bedrijf beginnen, doen dit regelmatig noodgedwongen. Ondernemen vanuit identiteit en overtuiging creëert waarde voor de markt en focus voor jezelf.

Uit eigen ervaring weten wij dat ondernemen méér is dan alleen een businessplan schrijven. Daarom nodigen we je graag uit op deze ludieke avond, welke start om 19:00 en duurt tot 22:00, hoe jij body kan geven aan je onderneming en stappen kunt zetten naar je eigen succes.

Investering en locatie
De kosten voor deze avond bedragen € 25,- pp (inclusief hapjes en drankjes).

Het adres voor deze avond: Vloer55, Pr. Willem Alexanderlaan 421-5 in Apeldoorn.

Aarzel niet en meld je aan!

Meer info en aanmelden kan via tamara@personalsense.nl of bel 06-11220335  derya@doehetmetlef.nl of bel 06-55142661.

Wil je meer weten over Tamara en Derya. Bezoek www.personalsense.nl of www.doehetmetlef.nl.

Blogs

ZZP Agenda