gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

ParcCentre Groningen bij 'Ondernemend Nederland', 6 juli op RTL 7 om 10:00u

4 juli 2014

Komende zondag zit ParcCentre in de uitzending van Ondernemend Nederland. Het thema is 'out of office'. Het ParcCentre zal over flexibele werkplekken geinterviewd worden. Eigenaar Jan Draaijer informeert de kijker wat de trends en ontwikkelingen zijn binnen deze flexibele markt.

ParcCentre bij 'Ondernemend Nederland', 6 juli op RTL 7 om 10:00u

Komende zondag zit ParcCentre in de uitzending van Ondernemend Nederland. Het thema is 'out of office'. Het ParcCentre zal over flexibele werkplekken geinterviewd worden.

Eigenaar Jan Draaijer informeert de kijker wat de trends en ontwikkelingen zijn binnen deze flexibele markt. Daarnaast wordt de kijker ook een blik gegund op de werkplekken die ParcCentre aanbiedt. Dit zijn werkplekken en afsluitbare units in een zakelijke omgeving in Groningen gelegen naast het Stadspark aan de ring en een paar minuten fietsen van het centraal station.

Na de uitzending op tv zal er een link geplaatst worden op de website van ParcCentre waar u de uitzending kan terug kijken. 

Kijk op www.parccentre.nl voor meer informatie.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord