• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Ondernemers zoeken pand in Dordrecht voor realisatie zzp’ers-huis

Overal in de stad zie je ze; de te huur-posters van makelaars, vastgoedhandelaren en bedrijven die een deel van hun pand leeg hebben staan. Volop lege kantoren dus, maar toch is het voor zelfstandigen moeilijk om een passende werkplek te vinden. Vraag en aanbod vinden elkaar niet.

Overal in de stad zie je ze; de te huur-posters van makelaars, vastgoedhandelaren en bedrijven die een deel van hun pand leeg hebben staan. Volop lege kantoren dus, maar toch is het voor zelfstandigen moeilijk om een passende werkplek te vinden.

Vraag en aanbod vinden elkaar niet.
In Dordrecht zijn er vrijwel geen mogelijkheden voor zzp’ers om het kantoor aan huis te ontvluchten en met een laptop neer te strijken in een inspirerende werkomgeving. Of om een klein of deelkantoor te huren. Daar willen Cisca Stasse van Stasse Support en Cindy Rombout, freelance journaliste, verandering in brengen.

Dordrecht groeiend aantal zzp'ers
Dordrecht telt inmiddels 7000 zzp’ers en het aantal is nog steeds groeiende. Wat zij zoeken is contact met andere zelfstandigen, een plek waar ze altijd terecht kunnen en een flexibel huurcontract.
Wij willen een plek creëren waar zzp’ers kunnen werken, elkaar kunnen ontmoeten, deel kunnen nemen aan workshops, brainstormsessies, netwerkbijeenkomsten en op vrijdag de week kunnen afsluiten met een borrel.

Plan is klaar!

Een uitgewerkt plan ligt klaar, het ontbreekt ons alleen nog aan een geschikt pand en een verhuurder die het lef heeft met ons deze uitdaging aan te gaan. Ben jij die partner, investeerder of vastgoedondernemer of ben je ZZPér in de regio Dordrecht en zoek je een inspirerende werkomgeving?

Neem dan contact op via info@jijonderneemthet.nl of cindy@pressplay.nl

Deel dit bericht aub via onderstaande buttons en zoek met ons mee.

Blogs

ZZP Agenda