• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Omzet freelancers zit in de lift

Payrollbedrijf Tentoo ziet in het tweede kwartaal van 2013 dat freelancers en flexwerkers een omzetstijging realiseren ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012.

Tentoo kwartaalmonitor: positieve tendens is ingezet
Payrollbedrijf Tentoo ziet in het tweede kwartaal van 2013 dat freelancers en flexwerkers een omzetstijging realiseren ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012. De omzet voor freelancers in de Randstad is gemiddeld 7,2% hoger. Het onderzoek richt zich op freelancers uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Hilversum die aangesloten zijn bij Tentoo.

Paul den Ronden, financieel directeur bij Tentoo, licht toe: ‘In onze kwartaalmonitor zien we dat de gemiddelde omzet per freelancer is gestegen en dat een positieve tendens is ingezet. De grootste omzetgroei is in Utrecht gerealiseerd. Daar steeg de gemiddelde omzet met 18% ten opzichte van het tweede kwartaal in 2012. Over ons gehele klantenbestand zien we dat professionals gemiddeld 4,1% meer uren hebben gewerkt in het tweede kwartaal van 2013 ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012.’
 

Meer informatie over de omzetstijging van freelancers staat op de site van Tentoo. Tentoo is in 1992 opgericht en was daarmee het eerste payrollbureau van Nederland. Zij verleent financiële diensten aan freelancers, flexwerkers, zzp’ers, opdrachtgevers en ondernemers.
Bron: Tentoo.nl

Blogs

ZZP Agenda