gasten online
Registreer en profiteer!
 

Omzet freelancers zit in de lift

12 juli 2013

Payrollbedrijf Tentoo ziet in het tweede kwartaal van 2013 dat freelancers en flexwerkers een omzetstijging realiseren ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012.

Tentoo kwartaalmonitor: positieve tendens is ingezet
Payrollbedrijf Tentoo ziet in het tweede kwartaal van 2013 dat freelancers en flexwerkers een omzetstijging realiseren ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012. De omzet voor freelancers in de Randstad is gemiddeld 7,2% hoger. Het onderzoek richt zich op freelancers uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Hilversum die aangesloten zijn bij Tentoo.

Paul den Ronden, financieel directeur bij Tentoo, licht toe: ‘In onze kwartaalmonitor zien we dat de gemiddelde omzet per freelancer is gestegen en dat een positieve tendens is ingezet. De grootste omzetgroei is in Utrecht gerealiseerd. Daar steeg de gemiddelde omzet met 18% ten opzichte van het tweede kwartaal in 2012. Over ons gehele klantenbestand zien we dat professionals gemiddeld 4,1% meer uren hebben gewerkt in het tweede kwartaal van 2013 ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2012.’
 

Meer informatie over de omzetstijging van freelancers staat op de site van Tentoo. Tentoo is in 1992 opgericht en was daarmee het eerste payrollbureau van Nederland. Zij verleent financiële diensten aan freelancers, flexwerkers, zzp’ers, opdrachtgevers en ondernemers.
Bron: Tentoo.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord