• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Oceaanroeier Ralph Tuijn een ultieme ZZP'er

Met zijn ambitie en wilskracht is hij een ultieme ZZP’ er. Ralph Tuijn roeit in april dit jaar de Trifinance Ocean Challenge. Een tocht over de meest gevaarlijke oceaan op aarde. Een avontuurlijke onderneming die hij in 2012 halverwege moest staken vanwege het aanstaande orkaanseizoen. Na een tocht over de Stille- en ook de Atlantische oceaan met succes volbracht te hebben, is dit zijn laatste grote roei-uitdaging.

Met zijn ambitie en wilskracht is hij een ultieme ZZP’ er.
Ralph Tuijn roeit in april dit jaar de Trifinance Ocean Challenge. Een tocht over de meest gevaarlijke oceaan op aarde. Een avontuurlijke onderneming die hij in 2012 halverwege moest staken vanwege het aanstaande orkaanseizoen. Na een tocht over de Stille- en ook de Atlantische oceaan met succes volbracht te hebben, is dit zijn laatste grote roei-uitdaging.
 
Nadat Ralph in het tv-programma Pauw & Witteman verscheen, twijfelde payrollbedrijf Tentoo geen moment om in zee te gaan met deze beroepsavonturier. De spontane sponsoractie typeert het Amsterdamse payrollbedrijf dat sinds haar oprichting in 1992 nog altijd het ondernemersbloed in de aderen voelt stromen. “Iedere zelfstandige ondernemer heeft een sterke partner nodig. Die sterke partner, dat zijn wij!”, aldus Gosse Visser, commercieel directeur bij Tentoo. 
 
Tentoo richt zich met haar financiële dienstverlening van oudsher op zelfstandig ondernemers. Zo’n 20.000 freelancers en ruim 10.000 bedrijven ervaren dagelijks het gemak van de diensten van Tentoo. Onder hen sinds kort dus ook beroepsavonturier en oceaanroeier Tuijn. Hij oefent misschien wel het meest bijzondere beroep uit van allemaal. Visser: “Als voor iemand de term ZZP-er van toepassing is, is het Ralph Tuijn wel. Deze man roeit immers maandenlang in z’n eentje over de wereldzeeën. We vonden zijn ambitie en wilskracht  zo ontzettend inspirerend dat we spontaan besloten hem te sponsoren.”
 
“Ambitie en wilskracht zijn onmisbare drijfveren om succesvol te ondernemen. Wat is er mooier om dat te laten zien dan een roeitocht over de gevaarlijkste oceaan met succes af te ronden!”
 
Tentoo is een onderneming met veel energie en een grote gedrevenheid om haar klanten te ondersteunen in hun ambities. Voor meer informatie over de diensten van Tentoo kijk op tentoo.nl of bel 020- 420 20 70. Meer informatie over Ralph Tuijn vindt u onder andere op tentoo.nl.

Blogs

ZZP Agenda