gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Nieuwe regel voor zzp'ers die kinderopvangtoeslag willen ontvangen

25 maart 2014

Er is een nieuwe regel voor ouders die kinderopvangtoeslag willen ontvangen!
Zzp´ers die kinderen hebben, kunnen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Voor deze zzp´ers en alle andere ouders geldt een belangrijke nieuwe regel. Sinds 1 januari 2014 is het belangrijk om de toeslag aan te vragen binnen 3 maanden na de maand dat de kinderopvang is begonnen.

Er is een nieuwe regel voor ouders die kinderopvangtoeslag willen ontvangen!
Zzp´ers die kinderen hebben, kunnen recht hebben op kinderopvangtoeslag. Voor deze zzp´ers en alle andere ouders geldt een belangrijke nieuwe regel. Sinds 1 januari 2014 is het belangrijk om de toeslag aan te vragen binnen 3 maanden na de maand dat de kinderopvang is begonnen. Zo wordt geen maand kinderopvangtoeslag misgelopen.

Voorbeeld
Je kind gaat vanaf 2 januari 2014 naar de kinderopvang. Als ouder moet je dan uiterlijk 30 april 2014 de kinderopvangtoeslag aanvragen, om geen maand mis te lopen. Als je wacht met aanvragen tot 31 mei 2014, dan ontvang je geen kinderopvangtoeslag over januari, maar wel over de maanden februari, maart, april en mei.

Kijk op www.toeslagen.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord