gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Nieuw huurconcept voor ondernemers en zzp’ers

5 november 2013

ParcCentre, dat is gestart met de verhuur van 100% flexibele kantoorruimte voor freelancers en (kleine) ondernemingen aan het Groningse Stadspark, gaat op 5 en 6 november een gratis werkplek verloten tijdens de promotiedagen van het bedrijfsleven Noord-Nederland.

ParcCentre verloot gratis werkplek tijdens promotiedagen Noord-Nederland

Groningen – ParcCentre, dat is gestart met de verhuur van 100% flexibele kantoorruimte voor freelancers en (kleine) ondernemingen aan het Groningse Stadspark, gaat op 5 en 6 november een gratis werkplek verloten tijdens de promotiedagen van het bedrijfsleven Noord-Nederland. De initiatiefnemers van ParcCentre organiseren tijdens de promotiedagen bovendien een rondleiding in de nieuwe kantoor-hotspot op 200 meter afstand van Martini Plaza.
 

Goede koffie, supersnel internet
‘We bieden het bedrijfsleven van Noord-Nederland kantoorruimte en vergaderruimte die is afgestemd op de tijdgeest: betaalbare werkplekken op een A-locatie, met supersnel internet, goede koffie en eigen parkeerplekken. We werken vanuit vier verschillende typen kantoorruimte, van flexplek tot volledig ingericht kantoor, waardoor ParcCentre zowel geschikt is voor freelancers als voor bedrijven met meerdere werknemers. Met het verloten van een gratis werkplek, willen we een zzp’er een steuntje in de rug geven.’ ParcCentre zal tijdens de promotiedagen te vinden zijn bij Stand 3048 in de Ondernemerslobby van het Martini Plaza.
 
Over ParcCentre

ParcCentre biedt ondernemers en zzp’ers een inspirerende werkomgeving met goede koffie en supersnel internet. ParcCentre is opgezet voor en door ondernemers, vrijheid is dan ook het uitgangspunt. De ruim opgezette verdiepingen zijn gelegen aan het Groningse Stadspark, dichtbij het centrum, uitstekend bereikbaar en met parkeerruimte voor de deur. Vanaf € 150 per maand beschikken huurders over een flexplek, een vast bureau of kantoorunit.
Meer informatie is te vinden op www.parccentre.nl
Of stuur een mail naar info@parccentre.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord