gasten online
Registreer en profiteer!
 

NHD Plaatst artikel van ikwordzzper.nl

28 maart 2013

Martijn Pennekamp waarschuwt oud-Heddespersoneel voor valkuilen als zzp-er

Martijn Pennekamp waarschuwt oud-Heddespersoneel voor valkuilen als zzp-er

WERVERSHOOF - Ineens liggen ze daar, de blauwe belastingenveloppen. Dat kan een tegenvaller zijn voor startende zzp’ers met een slechte voorbereiding. Met het failliet van Heddes zijn er honderden werknemers die overwegen zzp-er te worden. ,,Pas op: zzp-ers zijn vaak de armen van de toekomst’’, waarschuwt Martijn Pennekamp.

Pennekamp (36) komt uit een ’Heddesnest’. Zijn vader werkte er, dus kent de Wervershover het bedrijf goed. Bij het faillissement wist hij gelijk dat hij de groep die op straat komt te staan misschien zou kunnen helpen. ,,Dat geldt natuurlijk ook voor het personeel van Midreth. Zonder werk moet je toch iets. Het aantal zzp’ers schiet als paddenstoelen uit de grond, het is allang geen verguisde groep meer. De Zelfstandige Zonder Personeel stond toch een beetje bekend als ’de bouwvakker die nergens terecht kon en dus maar voor zichzelf begon’. Nu zie je ze in alle beroepsgroepen verschijnen. Er komen er honderdduizend per jaar bij, maar er stoppen er ook weer zo’n tachtigduizend.’’

Met de site www.ikwordzzper.nl hoopt Pennekamp, bedrijfsadviseur bij de Rabobank, startende ondernemers een beetje wegwijs te maken.

Lees het volledige artikel door op deze link te klikken.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord