gasten online
Registreer en profiteer!
 

Myler publiceert de zzp specialisten van twitter

26 maart 2013

De community manager van Myler, het zelfstandige platform voor ondernemende zzp'ers met ruim 7800 community leden, heeft een lijst gemaakt met twitter accounts die je als zzp'er moet volgen.

De community manager van Myler, het zelfstandige platform voor ondernemende zzp'ers met ruim 7800 community leden, heeft een lijst gemaakt met twitter accounts die je als zzp'er moet volgen.

Myler is het businessplatform voor en door ondernemende ZZP’ers. Myler is in 2009 opgericht. Myler verbindt en faciliteert. Myler zorgt voor verbinding tussen ZZP'ers onderling en tussen ZZP'ers en opdrachtgevers. Dat doet Myler via social media als Twitter, Linkedin en Facebook, Youtube, maar vooral op haar eigen platform: Myler.nl. Dit om zo op maat in te kunnen spelen op de specifieke wensen van jou als zelfstandig professional.

Afgelopen maanden heeft Myler een lijst gemaakt met twitter accounts van alle zzp specialisten en deze in diverse categorieën ingedeeld. Hieronder een sneak preview van de lijst:

1. Martijn Pennekamp
@ikwordzzper
ZZP specialist en bedrijvenadviseur.

2. Toon van Bodegom
@toonvanbodegom
CEO Myler, ondernemer pur sang. Schrijft over social media, innovatie en veranderende arbeidsmarkt.

3. Willem Overbosch
@willemoverbosch
Oprichter/eigenaar van MKBServicedesk.nl.

4. Matthijs van den Broek
@mgvandenbroek
Oud eindredacteur van Marketingfacts. Hij deelt interessante links over marketing / social media.

5. Sjaak van Heukelum
@sjaakvheukelum
Directeur Achmea Innovatie. Initiatiefnemer van ZZP diensten GoedGenoeg en Myler. Expert op gebied van verzekeren / ZZP / Innovatie.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord