gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

MoneyMonk lanceert TimeMonk gratis urenregistratie systeem voor zzp'ers

21 mei 2014

Met TimeMonk kan iedere zzp’er in Nederland gratis en op een Twitter-manier zijn gewerkte uren bijhouden! De eerste 1000 zzp'ers kunnen vanaf vandaag uniek en als eerste gebruik maken van dit gratis urenregistratiesysteem.

Veel zzp’ers laten omzet liggen omdat de uren niet goed worden bijgehouden. Bovendien gaat de Belastingdienst strenger controleren op het Urencriterium.
Bij MoneyMonk helpen we zzp’ers graag om de gewerkte uren op een eenvoudige manier te registreren met het gratis urenregistratiesysteem TimeMonk.

Urenregistratiesysteem TimeMonk

TimeMonk is 100% gratis, en geeft zicht op het Urencriterium voor jezelf en voor de Belastingdienst. Je ziet precies hoe je ervoor staat, en waaraan jij je tijd besteedt. Ook kan je eenvoudig vergoedingen instellen, en zien hoeveel omzet je maakt.

Voorlancering met ikwordzzper.nl

Op 2 juni 2014 gaat TimeMonk open voor het grote publiek. Samen met ikwordzzper.nl doen wij een exclusieve voorlancering. De eerste 1000 aanmeldingen kunnen vanaf vandaag al beginnen met TimeMonk. Wil jij je urenregistratie goed op orde hebben, en geen geld laten liggen? Als je kan Twitteren, dan kan je Excel vaarwel zeggen, en voortaan je uren gratis bijhouden in TimeMonk!

Klik hier om je aan te melden.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord