gasten online
Registreer en profiteer!
 

Maximale hypotheek zzp berekenen

25 maart 2013

Vanaf nu kun je in onze kennisbank jouw maximale hypotheek berekenen als zzp'er.

Wanneer je net start als zzp'er is het niet gemakkelijk direct een hypotheek aan te vragen. De bank wil vaak eerst zien dat je jezelf bewijst als zzp'er voordat ze jouw inkomen als basis nemen voor een hypotheekaanvraag. Om de onduidelijkheid weg te nemen waar een bank naar kijkt bij hypotheken voor zzp'ers hebben wij een hypotheekdossier voor je samengesteld.

Wist je bijvoorbeeld dat je ook met minder dan 3 jaar jaarcijfers eventueel al in aanmerking kunt komen voor een hypotheek? Via deze hypotheekberekeningstool zie je wat jouw mogelijkheden zijn.

Verder staan er in onze kennisbank steeds meer interessante artikelen, doe er je voordeel mee en start goed voorbereid als zzp'er!

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord