gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Kamer van Koophandel stopt met ondernemersforum Hallo!

9 november 2015

Zes jaar na de lancering van Hallo! heeft de Kamer van Koophandel besloten om per 23 november 2015 het forum voor (startende) ondernemers te stoppen. Dit bevestigt de Kamer van Koophandel vandaag via het forum.

Zes jaar na de lancering van Hallo! heeft de Kamer van Koophandel besloten om per 23 november 2015 het forum voor (startende) ondernemers te stoppen. Dit bevestigt de Kamer van Koophandel vandaag via het forum.

Ondernemersplatform Hallo! was vanaf de start opgezet om vragen te stellen en antwoord te krijgen, met als doelgroep de (startende) ondernemer. Vanaf vandaag worden de gebruikers van Hallo! doorverwezen naar het forum Higherlevel.nl.

Over Higherlevel
Als je een bedrijfsidee hebt, is het de moeite waard om verder te kijken dan de keukentafel. Maar hoe start je een bedrijf en hoe zorg je voor een succesvolle groei? Een veelgehoorde klacht van (startende) innovatieve ondernemers is dat de benodigde informatie en contacten te veel versnipperd zijn.

Higherlevel.nl wil een einde maken aan deze versnippering. Onder andere door middel van samenwerking en open communicatie willen we innovatieve ondernemers beter en sneller op weg helpen. In Higherlevel.nl hebben alle deelnemers met dezelfde materie te maken, namelijk het ondernemerschap.

Hoger niveau
De gedachte achter Higherlevel.nl is om ondernemers te helpen elkaar naar een hoger niveau te brengen. De overheid doet haar best om goede voorlichting te geven, maar ondernemers zitten vaak met heel andere vraagstukken. Naast wat de overheid voor ondernemers kan betekenen, is het belangrijk om voor de hele ondernemerscyclus, van goed idee tot marktsucces, ondersteuning te bieden.

Virtuele ontmoetingsplaats
Ondernemers hebben behoefte aan kennis, informatie en contacten. Higherlevel.nl is een virtuele ontmoetingsplaats waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar helpen. De partners van Higher Level zijn o.a. het ondernemersplein, Antwoord voor bedrijven en startersplatform Starten.nl

Kijk op www.higherlevel.nl voor meer informatie.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord