gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Kabinet stelt wet DBA uit tot 2018

18 november 2016

De Wet DBA is in ieder geval uitgesteld tot 2018. Dat meldt de NOS. Het kabinet wil daarmee de onrust onder zzp’ers verminderen. Het kabinet reageert op de onrust die steeds verder toeneemt - onder zowel zzp'ers als opdrachtgevers.

Ook de handhaving van de wet wordt uitgesteld, heeft staatssecretaris van financiën Wiebes (VVD) besloten. De echte 'kwaadwilligen' worden overigens niet gespaard en duidelijk aangepakt.

Het kabinet werkt nog aan een definitieve brief met nadere uitleg. “We willen de onduidelijkheid proberen weg te nemen”, aldus Rutte.

Meer nieuws volgt.

TIP

Heb je vragen over de wet DBA of modelovereenkomsten? Op deze pagina van de Belastingdienst vind je een actueel overzicht van wat er speelt rond de wet DBA. Je vindt er antwoord op vragen, kunt modelovereenkomsten zoeken en blijft op de hoogte van het laatste nieuws.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord