gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Ikwordzzper.nl breidt partnernetwerk uit met Microsoft en Robin Mobile

15 mei 2014

ikwordzzper.nl, het informatieplatform dat oriënterende en startende zzp'ers helpt om beter voorbereid te starten, breidt haar partnernetwerk uit. Vanaf vandaag worden Robin Mobile en Office 365 meegenomen in het informatieoverzicht.

Kennisplatform helpt zzp’ers grip te houden op vaste lasten
ikwordzzper.nl, het informatieplatform dat oriënterende en startende zzp'ers helpt om beter voorbereid te starten, breidt haar partnernetwerk uit. Vanaf vandaag worden Robin Mobile en Office 365 meegenomen in het informatieoverzicht. De uitbreiding betreft diensten die zekerheid geven over de uitgaven en bijdragen aan de online bereikbaarheid van zzp’ers. Oprichter Martijn Pennekamp speelt hiermee in op de behoefte die hij voelde bij zzp’ers, maar het mes snijdt aan twee kanten: voor de nieuwe partners is het platform een goede manier om onder de aandacht te komen bij hun doelgroep.

Ikwordzzper.nl
Ikwordzzper.nl werd opgericht door Martijn Pennekamp, die als bedrijvenadviseur bij de Rabobank de afgelopen 10 jaar honderden startende ondernemers op weg heeft geholpen. Zijn opgedane kennis en ervaring deelt hij graag met anderen en zijn motto is: samen start je sterker. Hij wilde een platform opzetten waarmee hij starters op weg kon helpen en in 2010 was ikwordzzper.nl een feit. Sindsdien heeft het platform een enorme groei meegemaakt en trekt gemiddeld zo’n 40.000 bezoekers per maand. Pennekamp werkt inmiddels met een team van vier zzp’ers en 2 vaste werknemers. “Dit jaar staat in het teken van verbetering en vernieuwing,” vertelt hij. “ We werken aan een nieuw platform, uitbreiding van het aanbod aan onze leden en continue verversing van onze content om zelfstandige professionals zo goed mogelijk op weg te helpen. De recente toevoeging van Robin Mobile en Microsoft aan ons netwerk passen helemaal binnen dat streven.”

Microsoft Office 365
Sinds deze week biedt ikwordzzper.nl de ZZP Officebundel aan. Pennekamp wil zzp’ers met dit aanbod ontzorgen en ondersteunen: “Met de ZZP Officebundel ben je als ZZP’er altijd en overal bereikbaar. Je beheert je e-mail en agenda en waar je maar wilt kun je werken met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Voor een vast bedrag per maand kunnen we zzp’ers betaalbare toegang bieden tot dit pakket, voorzien van continue service en support. Wil je uitbreiden? Dat kan direct! Loop je vast? Dan bieden we installatiehulp en bovendien kun je de bundel aanschaffen met iDeal. Kortom: erg eenvoudig en op maat geleverd voor de kleine zelfstandige.”

Robin Mobile
Het partnerschap met Robin Mobile is volgens Pennekamp een eenvoudig optelsommetje. “Het is een merk dat goed bij ons past. Robin Mobile biedt financiële zekerheid, iets waar grote behoefte aan is onder zzp’ers. Je hebt alleen nog maar een telefoon nodig en je bent klaar. Voor een vast bedrag per maand ben je overal vanaf en loop je geen financiële risico’s meer in de vorm van onverwacht hoge telefoonrekeningen. Dat is een uitgangspunt dat we met het platform ook hebben: geen verrassingen. Daarnaast zit je bij Robin Mobile niet vast aan een contract, en is maandelijks opzegbaar. En ook met de kwaliteit zit het wel goed: Robin Mobile maakt gebruik van het hoogwaardige KPN-netwerk. Als ondernemer moet je er wel op kunnen vertrouwen dat je verbinding altijd werkt.”

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord