• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Ik ben op zoek naar sportieve zzp'ers | 20% korting Health City

Vitaliteit is belangrijk voor zzp'ers!

Vitaliteit is belangrijk voor zzp'ers!

20% korting Health CityZelf heb ik ervaren dat het sporten er als zzp'er nog wel eens bij inschiet, om goed te presteren is vitaliteit echter enorm belangrijk. Lekker in je vel zitten geeft je energie waardoor je effectiever kunt ondernemen. Sporten met korting via de werkgevers is als ondernemer niet meer mogelijk.

Onze leden gaven aan dat ze graag meer willen sporten, daarom ben ik in onderhandeling gegaan met Health City. Ik kan nu 20% korting aanbieden op het Gold Membership van Health City, echter er moeten minimaal 5 personen meedoen aan deze actie om te kunnen starten. Bovendien betaal je via mij geen € 99,-- inschrijfkosten als je sport via mijn collectief.

Daarom ben ik op zoek naar sportieve zzp’ers die hun bestaande Gold Card willen omzetten met 20% korting of die 20% korting willen ontvangen als nieuw lid. De eerste 5 kunnen tevens 1 jaar gratis lid worden van mijn ledencollectief.

Klik op deze link voor meer informatie en mail naar info@ondernemerscollectief.nl wanneer je gebruikt wilt maken van deze actie, je krijgt van mij dan een code waarmee je 1 jaar gratis lid wordt van Het Ondernemerscollectief.
Groeten Martijn Pennekamp

Bekijk ook eens dit aanbod!
OUT! Bootcamp 10 x voor maar € 20,--

Blogs

ZZP Agenda