gasten online
Registreer en profiteer!
 

Ik ben op zoek naar sportieve zzp'ers | 20% korting Health City

25 maart 2013

Vitaliteit is belangrijk voor zzp'ers!

Vitaliteit is belangrijk voor zzp'ers!

20% korting Health CityZelf heb ik ervaren dat het sporten er als zzp'er nog wel eens bij inschiet, om goed te presteren is vitaliteit echter enorm belangrijk. Lekker in je vel zitten geeft je energie waardoor je effectiever kunt ondernemen. Sporten met korting via de werkgevers is als ondernemer niet meer mogelijk.

Onze leden gaven aan dat ze graag meer willen sporten, daarom ben ik in onderhandeling gegaan met Health City. Ik kan nu 20% korting aanbieden op het Gold Membership van Health City, echter er moeten minimaal 5 personen meedoen aan deze actie om te kunnen starten. Bovendien betaal je via mij geen € 99,-- inschrijfkosten als je sport via mijn collectief.

Daarom ben ik op zoek naar sportieve zzp’ers die hun bestaande Gold Card willen omzetten met 20% korting of die 20% korting willen ontvangen als nieuw lid. De eerste 5 kunnen tevens 1 jaar gratis lid worden van mijn ledencollectief.

Klik op deze link voor meer informatie en mail naar info@ondernemerscollectief.nl wanneer je gebruikt wilt maken van deze actie, je krijgt van mij dan een code waarmee je 1 jaar gratis lid wordt van Het Ondernemerscollectief.
Groeten Martijn Pennekamp

Bekijk ook eens dit aanbod!
OUT! Bootcamp 10 x voor maar € 20,--

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord