• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Leestijd: 1 min

Het Startersloket helpt nu ook startende ondernemers in Zaanstad

De gemeente Zaanstad en Stichting Startersloket hebben de handen ineengeslagen om de (startende) ondernemer beter te ondersteunen. Voor alle Zaanse (startende) ondernemers is het online Startersloket deze week gelanceerd.

Het Startersloket is een initiatief van Joeri Goede en Martijn Pennekamp (oprichter van ikwordzzper.nl) met als doel om startende ondernemers beter voorbereid te laten starten. Sinds de oprichting hebben zich al 16 gemeenten bij het platform aangesloten; Zaanstad is de laatste en tot nu toe grootste gemeente met 160 duizend inwoners.

 

Het Startersloket voorziet in een behoefte en biedt onze (startende) ondernemers en onafhankelijk een deskundig klankbord.

Hans Krieger, wethouder Zaanstad

Ondersteuning juist nu van belang

Hans Krieger, wethouder van Zaanstad: “Het Startersloket voorziet in een behoefte en biedt onze (startende) ondernemers een onafhankelijk en deskundig klankbord. Ondersteuning aan deze ondernemers is juist ook in deze tijd van groot belang om te werken aan een gezond en toekomstbestendig ondernemersklimaat.”

Daar ligt dan ook de toegevoegde waarde van deze samenwerking, vervolgt Joeri Goede van het Startersloket. “De gemeente kan haar inwoners nu op een concrete en praktische wijze van dienst zijn. Vóór en tijdens het ondernemerschap. Deze samenwerking moet de kans op succesvol ondernemerschap vergroten of ervoor zorgen dat oriënterende ondernemers tijdig en weloverwogen beslissen om uiteindelijk toch niet te starten.” 

Aanmelden voor Startersloket Zaanstad

Startende ondernemers in de gemeente Zaanstad kunnen zich vanaf nu via zaanstad.startersloket.nl aanmelden voor leerzame webinars en kennisartikelen lezen. Ook vinden zij er rekentools, interessante downloads, actualiteiten en gemeentelijke informatie. Daarnaast staan er tijdens kantooruren ervaren ondernemersadviseurs klaar om via chat, mail of telefoon hun vragen te beantwoorden.

ZZP Stappenplan

ZZP Stappenplan

Ga je starten als zzp'er? Gebruik dan ons stappenplan om goed voorbereid te starten als zzp'ers en ontvang een oorkonde.