• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Leestijd: 1 min

Het Ondernemerscollectief sluit zich aan bij Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN)

Het Ondernemerscollectief sluit zich met ingang van 1 februari aan bij de Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN), een samenwerkingsverband van organisaties die opkomen voor de belangen van zelfstandig ondernemers. Deze vereniging streeft naar een volwaardige rechtspositie voor zelfstandigen, in een toekomstgerichte arbeidsmarkt.

Met de aansluiting van Het Ondernemerscollectief verstevigt VZN haar positie als gesprekspartner voor politiek Den Haag en aan de maatschappelijke overlegtafels.

Martijn Pennekamp, oprichter van Het Ondernemerscollectief en initiatiefnemer/oprichter van ikwordzzper.nl, is blij met de samenwerking. “Juist in deze coronatijd blijkt hoe belangrijk het is om als groep eensgezind en met een duidelijk verhaal naar buiten te treden. De VZN heeft laten zien dat zij in staat is om de stem van ‘echte zelfstandigen’ te laten doorklinken in Den Haag. Wij sluiten ons dan ook graag bij de vereniging aan.“

Samen kunnen we de stem van zelfstandigen nog luider laten klinken.

Cristel van de Ven, VZN

“Door samenwerking met Het Ondernemerscollectief kunnen we de stem van zelfstandigen nog luider laten klinken,” zegt VZN-voorzitter Cristel van de Ven. “Inmiddels vertegenwoordigen we de belangen van ruim 100.000 zelfstandig ondernemers. Dat is een niet te missen groep”.

Meer informatie over VZN vind je op www.zelfstandigennederland.nl