• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Heddes en Midreth Failliet: kans op honderden extra zzp'ers!

Doordat 2 grote bouwbedrijven, Midreth en Heddes Bouw, honderden personeelsleden moeten ontslaan bestaat de kans dat de markt overspoeld wordt door startende zzp'ers!

Doordat 2 grote bouwbedrijven, Midreth en Heddes Bouw, honderden personeelsleden moeten ontslaan bestaat de kans dat de markt overspoeld wordt door startende zzp'ers!

Afgelopen maandag werd het faillissement van bouwbedrijf Midreth uitgesproken, 160 mensen staan op straat. Vandaag werd duidelijk dat Heddes Bouw ook niet meer te redden is en dat alle 325 medewerkers waarschijnlijk binnenkort op straat staan. Er is een grote kans dat een groot deel van de werknemers overweegt om nu te gaan starten als zzp'er. Een flink aantal van deze medewerkers heeft namelijk een specialisme welke met gemak benut kan worden in een zelfstandig ondernemerschap.

Pas op!
Martijn Pennekamp, van de website ikwordzzper.nl, waarschuwt de medewerkers om niet halsoverkop te starten. Een goede voorbereiding is essentieel, zoniet cruciaal om te slagen als zzp'er in de bouw. Wij nodigen iedere werknemer van Midreth en Heddes bouw uit om zich goed te oriënteren via onze site. Speciaal voor deze groep hebben wij een online vraagbaak geopend. Medewerkers van Midreth en Heddes bouw kunnen al hun vragen, welke niet beantwoord worden op de site, via het contactformulier stellen aan de redactie van ikwordzzper.nl.

Meer informatie?
Indien de medewerkers, uit de regio West-Friesland Oost, behoefte hebben aan een bijeenkomst waar ze al hun vragen persoonlijk kunnen stellen, dan kunnen ze zich opgeven voor een informatiebijeenkomst voor starters welke op 23 maart zal worden gegeven bij Rabobank West Friesland Oost. Deze bijeenkomst stond al regulier gepland voor alle oriënterende starters in de regio.

Mocht er buiten deze regio voldoende animo zijn voor een extra bijeenkomst dan overweegt Martijn Pennekamp deze, in overleg met het personeel van de twee bouwbedrijven, te organiseren. Stuur een mail naar info@ikwordzzper.nl wanneer je interesse hebt in een dergelijke informatieve bijeenkomst. Bij voldoende animo zullen wij een datum en locatie bepalen waar de bijeenkomst kan worden gehouden.

Blogs

ZZP Agenda

augustus
20