gasten online
Registreer en profiteer!
 

Heddes en Midreth Failliet: kans op honderden extra zzp'ers!

25 maart 2013

Doordat 2 grote bouwbedrijven, Midreth en Heddes Bouw, honderden personeelsleden moeten ontslaan bestaat de kans dat de markt overspoeld wordt door startende zzp'ers!

Doordat 2 grote bouwbedrijven, Midreth en Heddes Bouw, honderden personeelsleden moeten ontslaan bestaat de kans dat de markt overspoeld wordt door startende zzp'ers!

Afgelopen maandag werd het faillissement van bouwbedrijf Midreth uitgesproken, 160 mensen staan op straat. Vandaag werd duidelijk dat Heddes Bouw ook niet meer te redden is en dat alle 325 medewerkers waarschijnlijk binnenkort op straat staan. Er is een grote kans dat een groot deel van de werknemers overweegt om nu te gaan starten als zzp'er. Een flink aantal van deze medewerkers heeft namelijk een specialisme welke met gemak benut kan worden in een zelfstandig ondernemerschap.

Pas op!
Martijn Pennekamp, van de website ikwordzzper.nl, waarschuwt de medewerkers om niet halsoverkop te starten. Een goede voorbereiding is essentieel, zoniet cruciaal om te slagen als zzp'er in de bouw. Wij nodigen iedere werknemer van Midreth en Heddes bouw uit om zich goed te oriënteren via onze site. Speciaal voor deze groep hebben wij een online vraagbaak geopend. Medewerkers van Midreth en Heddes bouw kunnen al hun vragen, welke niet beantwoord worden op de site, via het contactformulier stellen aan de redactie van ikwordzzper.nl.

Meer informatie?
Indien de medewerkers, uit de regio West-Friesland Oost, behoefte hebben aan een bijeenkomst waar ze al hun vragen persoonlijk kunnen stellen, dan kunnen ze zich opgeven voor een informatiebijeenkomst voor starters welke op 23 maart zal worden gegeven bij Rabobank West Friesland Oost. Deze bijeenkomst stond al regulier gepland voor alle oriënterende starters in de regio.

Mocht er buiten deze regio voldoende animo zijn voor een extra bijeenkomst dan overweegt Martijn Pennekamp deze, in overleg met het personeel van de twee bouwbedrijven, te organiseren. Stuur een mail naar info@ikwordzzper.nl wanneer je interesse hebt in een dergelijke informatieve bijeenkomst. Bij voldoende animo zullen wij een datum en locatie bepalen waar de bijeenkomst kan worden gehouden.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord