• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Gratis ‘zzp boost event’ voor zelfstandigen uit Noordoost Brabant

Wat is de behoefte van zzp’ers uit de regio Noordoost Brabant? Wat hebben zij nodig om hun bedrijf tot een succes te maken? Deze vragen werden aan ruim 300 respondenten uit die regio gesteld middels een enquête. Op basis van de resultaten wordt een gratis evenement voor zzp’ers uit de regio georganiseerd, dat op 27 september 2018 in Veghel plaatsvindt.

Project Talentontwikkeling is een initiatief van Werkgevers Servicepunt Noordoost Brabant en Agrifood Capital Werkt. Het doel van het project is om in kaart te brengen hoe het er nu werkelijk voor staat met de zzp’ers in de regio. Zzp’ers zijn niet meer weg te denken uit de economie, maar wat hebben zij nodig om succesvol te zijn? Hoe staan zij er financieel voor? Op onder andere deze vragen hoopte de initiatiefnemers van het project antwoord te krijgen.

Behoefte aan advies

De vragenlijst werd naar ruim 300 respondenten verstuurd. Uit de enquête blijkt dat het vooral goed gaat met de zzp’ers. Maar nog niet met alle zzp’ers. Uit de antwoorden blijkt dat een deel van de zzp’ers met passie onderneemt, maar door regels en ontwikkelingen en ondanks de economische groei dreigen vast te lopen. Uit de antwoorden blijkt ook dat zzp’ers graag met andere zzp’ers in contact komen, advies willen op financieel en fiscaal gebied, niet goed weten hoe ze meer uit hun marketing en social media kunnen halen en behoefte hebben aan een community die regionaal opereert.

Bloei

Projectleider Marieke Tetterroo: “Het is ontzettend belangrijk om zzp’ers juist nu goed in hun kracht te zetten, zodat zij het maximale uit de economische bloei kunnen halen. Een succesvolle zzp’er kan alleen succesvol worden én blijven met een juiste focus. Daarom willen wij een boost geven aan iedere zzp’er in Noordoost Brabant die dit kan gebruiken.”

ZZP Boost Event

Dat willen de initiatiefnemers doen door middel van het gratis ‘ZZP Boost Event’, dat op 27 september 2018 plaatsvindt in Veghel. Marieke: “Dit gratis evenement is dé kans voor jou als zzp’er om een boost te geven aan jouw onderneming. Ontmoet collega zzp’ers, vergroot je vaardigheden en netwerk. Ga aan de slag met social media en stel je vragen aan deskundigen.”

Aanmelden

Op het event kun je kiezen uit 7 workshops, er is ruimte voor ‘inspiratietafels’ waar je vragen kunt stellen aan deskundigen en er vindt aansluitend een netwerkborrel plaats. Dagvoorzitter is Wilma van Dartel en keynote is Pierre Spaninks.

Wil je meer informatie over het evenement of de workshops? Wil je je aanmelden? Dat kan via deze link.

Blogs

ZZP Agenda