gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Freelancer of the Year Awards gestart, win € 25.000,--

9 oktober 2013

Een groep van vijftien ondernemers lanceert een landelijke prijs voor de beste opdrachtgever en de beste opdrachtnemer: de FOTY Awards 2013, ofwel Freelancer of the Year Awards. Deze competitie duurt van oktober 2013 tot en met februari 2014 en de uitreiking vindt plaats in maart 2014 tijdens het slotevenement.

Een groep van vijftien ondernemers lanceert een landelijke prijs voor de beste opdrachtgever en de beste opdrachtnemer: de FOTY Awards 2013, ofwel Freelancer of the Year Awards. Deze competitie duurt van oktober 2013 tot en met februari 2014 en de uitreiking vindt plaats in maart 2014 tijdens het slotevenement.

De competitie beoordeelt de flexibele arbeidsmarkt van zzp’ers, freelancers, interim professionals en opdrachtgevers op kwaliteit en inhoud. “De trend van het project-gebaseerd werken wordt volgens ons nog niet op waarde geschat door de overheid en vele grote organisaties, de FOTY Awards moeten daar verandering in brengen,” aldus organisator Jeroen Sakkers.

Goed opdrachtgeverschap
De vijftien initiatiefnemers van de FOTY Awards 2013 hebben één ding gemeen: zij vinden dat de trend van het project-gebaseerd werken wordt onderschat door de overheid en vele grote organisaties. Hun ondernemingen richten zich erop zzp’ers, freelancers, interim professionals en/of opdrachtgevers met een flexibele schil of flexibele kern verder te helpen. Om het initiatief kracht bij te zetten, zullen de initiatiefnemers ieder maandelijks een blog of opiniestuk schrijven over ‘goed opdrachtgeverschap’ en ‘goed ondernemerschap’. “Onze initiatiefnemers zullen de komende maanden duidelijk hun mening laten horen over de ontwikkeling van de flexibele arbeidsmarkt in Nederland,” zegt organisator Jeroen Sakkers.

Nominaties geopend
Vanaf oktober kunnen zzp’ers, freelancers, interim professionals en opdrachtgevers genomineerd worden. Zzp’ers, freelancers en interim professionals kunnen via hun profiel met pitch en presentatie stemmen verzamelen in ronde 1 (t/m december 2013), en beoordelingen verzamelen in ronde 2 (t/m februari 2014). De winnaars worden geselecteerd op het aantal stemmen en de beoordelingen. Zij ontvangen een prijzenpakket ter waarde van €50.000,00. Opdrachtgevers worden beoordeeld op basis van een interview met de verantwoordelijke bij de betreffende organisatie, en een online vragenlijst die afgenomen wordt bij deelnemende zzp’ers, freelancers en interim professionals. De Top-100 Opdrachtgevers wordt in maart door een gerenommeerde jury gepresenteerd op het uitreikingsevenement, alsmede het naslagwerk dat  gelijktijdig wordt gepubliceerd.

Positief geluid
Het is tijd om de zzp'ers en freelancers in Nederland in een positief daglicht te stellen. "Er is al genoeg negatief nieuws, tijd voor een positief geluid". Aldus mede-initiatiefnemer Martijn Pennekamp, oprichter van startersplatform ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief.

Meld je nu aan!

doemeemetdefreelanceroftheyearawards

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord