• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Crisis? Tijd om je te onderscheiden als zzp'er! Acquisitiebootcamp helpt je op weg!

AcquisitieBootCamp (ABC) is een jaarlijkse tweedaagse top training voor een zeer beperkt aantal dienstverlenende ondernemers die meer klanten of omzet willen.

AcquisitieBootCamp (ABC) is een jaarlijkse tweedaagse top training voor een zeer beperkt aantal dienstverlenende ondernemers die meer klanten of omzet willen.  

Die snappen dat het cruciaal is om jezelf te onderscheiden van de grijze middelmaat door een merk te zijn. Dat laat de klanten naar jou toe komen. Maak van je werk een merk dus.
Het thema is dit jaar: (Online) branding. We gaan aan de slag met jouw merk in een zaaltje met zicht op de zee. Branding aan de branding dus.
Je onderscheiden was altijd al belangrijk. Met de toename van het aantal nieuwe ZZP-ers wordt dat zelfs nog belangrijker.

To know, like , trust, daar gaat het om. Een goede niche, heldere propositie en pitch, de passende uitstraling en een klantmagnetische website helpen daar al bij. Maar je kunt jezelf nog beter voor het voetlicht brengen door professioneel gebruik te maken van sociale media als Twitter, Linked In en Facebook. Ook bloggen en SEO ofwel zoekmachineoptimalisatie en adverteren met AdWords helpen enorm met het aantrekken van klanten. Maar vergeet vooral het netwerken niet. On- en offline. En de kracht van videomarketing en Youtube, de tweede zoekmachine op dit moment!

En jijzelf bent natuurlijk de cruciale factor.
Zonder de goede mindset ben je nergens. Maar ook daar gaan we samen mee aan de slag. Walk unafraid.

Op donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2013 komen onze 9 expert trainers naar het Atlantic Hotel in Kijkduin – Den Haag om je de geheimen van hun vak vertellen. Het uitzicht op de zee zal ons hopelijk inspireren tot een vloed aan nieuwe ideeën en plannen.

ABC is wat het is, zonder verkooptrucs voor dure vervolg trajecten.
Praktijkgericht, met veel tips en voorbeelden, interactie en actie! Dus je vindt hier ook geen listige copywriting die je moet verleiden om mee te doen. De keuze is gewoon aan jou. Ga je ervoor of niet?

Op donderdag 10 januari gaan we drie dagdelen aan de slag. Op vrijdag 11 januari stoppen we aan het einde van de middag en besluiten met de “brandingborrel” waar je vast je nieuwe pitch kunt oefenen. Daarna is het aan jou om het geleerde in de praktijk te brengen. Want kennis zonder actie is nog steeds niets. Lees hier het programma per dag.

Alle deelnemers kunnen tijdens ABC een gratis profielfoto laten maken door Martine Sollie, de Fotograficus.

Als je in 2013 alle klanten wilt die je nodig hebt, maak dan een goede start en doe mee.  Het aantal plaatsen is beperkt.
Tot 12 december profiteer je van een super vroegboekkorting. Schrijf je nu in.

Blogs

ZZP Agenda