• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Britt van Smeerdijk uitgeroepen tot beste zzp'er van Nederland

Freelancer of the Year 2018, ofwel beste zzp'er van Nederland, zo mag Britt van Smeerdijk (1992) zich noemen. Met haar bedrijf Booming Productions veroverde zij deze titel tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 7 april 2018 in Amersfoort. Als één van de eerste in Nederland houdt Van Smeerdijk zich bezig met YouTube Channel Management, het beheren van YouTube-kanalen voor bedrijven. "Het is mijn missie om bedrijven te laten inzien dat ze zelf een eigen zender met eigen geproduceerde videocontent kunnen zijn, en dat ze hier geen grote televisiezender voor nodig hebben," aldus de uitzinnige winnares.

 

 

Van Smeerdijk is uit meer dan tienduizend deelnemers bij de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) door de expertjury tot winnaar gekozen. "Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en deze winnares snapt dat als geen ander. Video is niet de toekomst, maar is nu. Zij pakt haar kans op ondernemersgebied en weet haar mogelijkheden te verzilveren. Met veel plezier waren we unaniem in onze keuze: Britt van Smeerdijk is Freelancer of the Year 2018!", aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar.

Van Smeerdijk mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Dag van de ZZP'er in Amersfoort, ten overstaan van bijna tweeduizend andere freelancers en zzp'ers". "Deze vijfde en daarmee jubileumeditie was een groot succes, wij zijn dankbaar dat we zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen op deze inspirerende dag," aldus Jeroen Sakkers, organisator en initiatiefnemer. De Dag van de ZZP'er vindt volgend jaar op zaterdag 6 april 2019 plaats.

Over Britt van Smeerdijk

Britt van Smeerdijk (1992) uit Amsterdam creëert en produceert met haar bedrijf Booming Productions online videocontent voor toonaangevende merken. Van Smeerdijk houdt zich als één van de eerste in Nederland bezig met YouTube Channel Management, het beheren van YouTube-kanalen voor bedrijven. Het is haar missie om bedrijven in te laten zien dat ze zelf een eigen zender kunnen zijn met eigen geproduceerde videocontent, en dat ze hier geen grote televisiezenders voor nodig hebben.

Over de FOTY Awards

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp'er van Nederland. In totaal hebben meer dan tienduizend van de bijna 1,2 miljoen zzp'ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Daaruit heeft de vakjury tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2018 uitgekozen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP'er.

 

 

 

Heb je vragen of wil je advies? Laat dan een bericht achter!

Blogs

ZZP Agenda

mei
23
mei
28