gasten online
Registreer en profiteer!
 

Betere mogelijkheden hypotheek voor zzp'ers en flexwerkers

10 januari 2014

Het lijkt er op dat het voor zzp’ers, flexwerkers en recent afgestudeerden gemakkelijker gaat worden om een hypotheek af te sluiten.

Het lijkt er op dat het voor zzp’ers, flexwerkers en recent afgestudeerden gemakkelijker gaat worden om een hypotheek af te sluiten.

Dat schrijft het Financieele Dagblad. De Autoritiet Financiële Markten versoepelt de regels voor deze groepen, waardoor banken eerder een hypotheek kunnen verstrekken aan huizenkopers zonder vast arbeidscontract.

Eerder meldde de krant al dat uitzendorganisatie Randstad, hypotheekverstrekker Obvion en Vereniging Eigen Huis nog deze maand met een proef onder 1.200 aspirant huizenkopers zonder vast contract willen starten. Bij de hypotheekaanvragen wordt gekeken naar aspecten als opleiding, werkervaring en competenties van de aanvrager en de arbeidsmarktsituatie in hun regio.

Wil je weten hoe een bank momenteel een hypotheek voor een zzp'er berekent?

Lees het in het artikel:  Wat zijn de hypotheekmogelijkheden als zzp'er?

 

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord