gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Belastingdienst brengt handboek ondernemen 2014 uit

1 mei 2014

Sinds deze week is het handboek 'Ondernemen in 2014' uit van De Belastingdienst. Dit handboek is gratis te downloaden en biedt ondernemers en zzp'ers een handig overzicht, veel tips en informatie over alle regelingen voor 2014.

Sinds deze week is het handboek 'Ondernemen in 2014' uit van De Belastingdienst. Dit handboek is gratis te downloaden en biedt ondernemers en zzp'ers een handig overzicht, veel tips en informatie over alle regelingen voor 2014.

Het handboek staat vol informatie en biedt de (startende) zzp'er en ondernemer inzicht met betrekking tot belastingen, bijdragen en premies voor 2014.

Voor wie is dit handboek bestemd?
Dit handboek is bestemd voor iedereen die in Nederland een onderneming wil starten of al een onderneming drijft, en die daarbij zelf (deels) zijn administratie doet. Het handboek is vooral gericht op de zelfstandige ondernemer, maar ook als de onderneming een andere rechtsvorm heeft, kan je veel nuttige informatie vinden.

Wat vind je in dit handboek?
Als zzp'er krijg je te maken met allerlei regelingen voor de belastingen en met sommige sociale verzekeringen. Wij maken je in dit handboek wegwijs in jouw fiscale rechten en verplichtingen. De keuzes die jij als ondernemer maakt, kunnen namelijk fiscale gevolgen hebben. Het gaat dan om keuzes zoals de rechtsvorm van jouw onderneming en de financiering ervan. De indeling van dit handboek sluit zo veel mogelijk aan bij jouw bedrijfsvoering.

In onze zzp kennisbank is het Handboek Ondernemen 2014 gratis te downloaden.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord