gasten online
Registreer en profiteer!
 

Belangenorganisaties voor zzp'ers bundelen krachten tegen bezuinigingen

30 augustus 2013

Diverse belangenorganisaties voor zzp'ers, waaronder onze partner Zelfstandigen Bouw, hebben gezamenlijk acties gestart tegen de Kabinetsplannen om de zelfstandigenaftrek af te schaffen

Diverse belangenorganisaties voor zzp'ers, waaronder onze partner Zelfstandigen Bouw, hebben gezamenlijk acties gestart tegen de Kabinetsplannen om de zelfstandigenaftrek af te schaffen. De ZZP-organisaties gaan niet akkoord met de voorgenomen bezuinigingen en starten daarom gezamenlijk een website: www.zzp-protest.nl.

500 miljoen
Via deze website worden zelfstandig ondernemers opgeroepen een petitie te ondertekenen die aangeboden wordt aan de verantwoordelijke minister. Het kabinet is van plan om 500 miljoen te bezuinigen op de aftrekposten voor ondernemers. Hiermee dreigt een flinke lastenverzwaring voor zelfstandigen.

CBS
Uit onderzoek van het Centraal Bureau Statistiek is al gebleken dat zelfstandigen het meest aan koopkracht hebben ingeleverd. Als de nieuwe bezuinigingen op de aftrekposten doorgaan zullen zelfstandig ondernemers nog eens 200 tot 300 extra per maand aan koopkracht inleveren. Zelfstandig ondernemers kunnen op www.zzp-protest.nl hun protest en steunbetuiging kenbaar maken en de petitie ondertekenen. Om één krachtig protest te verzamelen roepen de gezamenlijke ZZP-organisaties de 1.2 miljoen zelfstandigen op de petitie te ondertekenen.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord