gasten online
Registreer en profiteer!
 

Barteren 2.0, ruilhandel in een nieuw jasje met Bartstart.nl

19 april 2013

Sinds een paar jaar lijkt geld een minder belangrijk betaalmiddel te worden in de huidige economie. Er zijn steeds meer mensen die met spullen of een wederdienst willen betalen. Maar waar vinden deze mensen elkaar?

‘Het gaat niet om geld, maar om waarde’

Lancering barterplatform blaast oudste vorm van betalen nieuw leven in

Sinds een paar jaar lijkt geld een minder belangrijk betaalmiddel te worden in de huidige economie. Er zijn steeds meer mensen die met spullen of een wederdienst willen betalen. Maar waar vinden deze mensen elkaar? Dit vroeg ondernemer Niels Perik zich ook af: ‘Een dergelijke ontmoetingsplek bestond nog niet, maar de behoefte was er wel’. Daarom heeft hij op 17 april 2013 een online barterplatform gelanceerd: Bartstart.

Niels: ‘Het verschil tussen ruilen en barteren is dat je met ruilen dezelfde dingen tegen elkaar uitwisselt, zoals je dat vroeger deed op het schoolplein’. Iets wat jij eenvoudig kunt doen, kan voor een ander heel waardevol zijn. Op de website www.bartstart.nl kunnen mensen elkaar vinden die graag hun spullen of talenten willen barteren. Zo kan jij jouw spullen of talenten aanbieden en terugvragen van de ander. Wanneer je hier samen uitkomt, heb je een barterdeal gesloten.

Om deze vrije vorm van handelen zo veel mogelijk te stimuleren, is Bartstart gratis te gebruiken.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord